Elena Udrea, despre victoria lui Igor Dodon: "Iohannis şi Cioloş nu au ajutat cu nimic Moldova"Elena Udrea susţine că victoria lui Igor Dodon, în Republica Moldova, s-a produs şi ca urmare a lipsei de susţinere din partea politicienilor de la Bucureşti. Fostul ministru îi acuză pe preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş, dar şi pe Victor Ponta şi serviciile secrete de eşecul înregistrat de forţele politice pro-europene la alegerile de duminică, 13 noiembrie.

Elena Udrea
Elena Udrea

În opinia sa, Iohannis şi Cioloş nu au ajutat cu nimic Moldova, chiar dacă ţara trece printr-o criză economică devastatoare. Şi asta pentru că nu-i interesează.

"Victoria candidatului pro-rus în Republica Moldova este rezultatul direct al unei politici externe dezastruoase a României în ultimii câţiva ani.

Iohannis şi Cioloş nu au ajutat cu nimic Moldova, chiar dacă ţara trece printr-o criză economică devastatoare. Uitaţi-vă că amândoi s-au ţinut departe de acest subiect. Şi asta pentru că nu-i interesează.

În timpul mandatului lui Ponta de Prim-ministru, acesta a întreţinut relaţii cu oligarhii, cu Plahotniuc şi premierul acestuia, Iurie Leancă. Forţele veritabil pro-europene nu au beneficiat de sprijin de la Guvernul PSD, pentru că basarabenii votaseră cu Traian Băsescu în 2009.

Serviciile noastre de informaţii nu şi-au făcut treaba deloc. În loc să se ocupe cu adevărat de urmărirea ţelului naţional, au preferat să se concentreze pe acapararea Puterii în România şi subordonarea Justiţiei. Inclusiv consultanţii trimişi de SIE în Republica Moldova pe la diverşi politicieni de peste Prut se fac vinovaţi de acest eşec colosal.

În timpul lui Traian Băsescu, nu s-ar fi întâmplat niciodată aşa ceva. De altfel, dintre toţi politicienii români, fără pârghii concrete de acţiune, el s-a bătut cel mai mult pentru drumul european al Republicii Moldova.

Singura rază de lumină din stânga Prutului vine dinspre Maia Sandu, o femeie puternică şi curajoasă, care a reuşit mult mai mult decât ar fi făcut-o orice bărbat. Cred că, în jurul său, se poate construi o opoziţie puternică faţă de Dodon, veritabil pro-europeană", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Etichete: alegeri republica moldova, Elena Udrea, igor dodon

0/4 COMENTARII
Elsa
15 nov 17:20
+0
VOTURI
-0
Doamna e prost informata sau dezinformeaza.
Imprumut rambursabil de 150 de milioane, aprobat de catre Johannis, detalii pentru acordarea transelor imprumutului discutate de catre Ciolos.
http://www.ziare.com/europa/moldova/iohannis-da-unda-verde-pentru-imprumutul-de-150-de-milioane-de-euro-acordat-r-moldova-1428541
http://www.ziare.com/dacian-ciolos/premier/dacian-ciolos-merge-in-prima-sa-vizita-oficiala-in-republica-moldova-1433335
Geo
15 nov 13:22
+0
VOTURI
-0
Dar presedintele Norvegiei ce mai face, lenutzo ?
Stoarfa asta are tupeu infinit. Se crede si experta in politica externa!
aaa
15 nov 08:50
+0
VOTURI
-0
Lasa ca te duci tu in Chisinau si te cracanezi un pic si asa ii ajuti si pe ei cum ai ajutat la inundatii.
valentin
14 nov 20:04
+0
VOTURI
-0
... daca Elena la Troia ajuta ...avea si Moldova Putina ei ... o mostenire a varza murata mirositoare ... taman de 51 % salamuia dar castigatoare... trist dar adevarat ... asa putim decat a peste congelat ... deturnat ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE