Elena Udrea, naşă de botez. Maria şi Traian Băsescu, invitaţi speciali FOTODeputatul Elena Udrea a botezat, sâmbătă, copilul președintelui MP Cluj, Adrian Gurzău. Fostul preşedinte Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au participat şi ei la botez.

Traian Băsescu a participat, în calitate de invitat, alături de soția sa, Maria Băsescu, iar Elena Udrea a fost nașa copilului botezat, Tudor Adrian.

"Eu l-am botezat și pe George, fratele lui Tudor Adrian, și le spuneam părinților că ar trebui să mai facă, pentru că încă nu am învățat toți pașii, ne-am cam încurcat, e adevărat, pentru că și Tudor ne-a pus pe jar, că a plâns puțin. A ieșit un botez frumos și acum este un copil deja creștinat și sunt convinsă că va fi un copil fericit, cu credință în Dumnezeu și că părinții vor avea grijă să aibă o viață cât se poate de liniștită și cu toate dorințele lui împlinite", a declarat Udrea, citată de Agerpres. Ea a spus că le dorește fericire tuturor celor care au participat la botez. "Îi dorim fericire și lui și frățiorului și finilor, părinților și bunicilor și domnului președinte, doamnei Maria, care a fost aici, și tuturor celor care au fost alături de noi", a completat Elena Udrea, care i-a dăruit copilului botezat hăinuțe și jucării.

"Tudor Adrian a fost crestinat! Sa aiba o viata fericita in credinta lui Dumnezeu, alaturi de fratiorul lui George si parintii Cici si Adrian, bunici, nasa, si toti cei care i-au fost alaturi la botez.

Daca va alege sa faca politica, se va inspira de la cel mai bun, de la Presedintele Traian Basescu, care a participat impreuna cu doamna Maria si a urmarit totul cu ochii unui cunoscator. Doar are trei nepotei pe care nu de mult i-a botezat.", a mai scris Udrea pe Facebook.

Botezul a avut loc la Biserica Ortodoxă Sfântul Dumitru din localitatea Florești, în vecinătatea municipiului Cluj-Napoca.

Etichete: Elena Udrea, Elena udrea nasă, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE