Elena Udrea neagă acuzațiile care i se aducElena Udrea neagă, într-o postare pe pagina de Facebook, acuzațiile pe care i le aduc procurorii în dosarele în care este anchetată. Fostul ministru spune că „a acţionat concret în sensul reducerii fenomenelor corupţiei şi risipei din aparatul administrativ”.

Elena Udrea neaga acuzatiile care i se aduc
Elena Udrea neagă acuzațiile care i se aduc

„Una dintre acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea este că ar fi patronat un sistem măcinat de corupţie la nivelul Ministerului Dezvoltării. Nimic mai neadevărat! În realitate, Udrea a acţionat concret în sensul reducerii fenomenelor corupţiei şi risipei din aparatul administrativ.

Fapte:

• S-au introdus standarde de cost la lucrări.

• S-au limitat la 10% adiţionalele la contractele cu statul.

• S-au prioritizat investiţiile în funcţie de gradul de execuţie al lucrărilor şi de importanţa lor socială.

• S-au transparentizat plăţile făcute de minister, prin publicarea ordinii în care s-au plătit facturile către firmele de construcţii.

• S-au redus cheltuielile interne ale ministerului cu peste 40%. În perioada următoare, vom prezenta declaraţii şi acţiuni concrete ale Elenei Udrea care arată clar lupta pe care a dus-o pentru a reforma sistemul, a limita corupţia şi risipa resurselor publice.”, a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

Etichete: acuzaţii, dosarul gala bute, Elena Udrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h