Elena Udrea: "Sunt indignată de felul în care Lia Olguţa Vasilescu a fost scoasă în cătuşe"Elena Udrea s-a declarat indignată de modul în care Lia Olguţa Vasilescu a fost scoasă în cătuşe din sediul DNA. Udrea spune că va merge în Arestul Central să o viziteze pe social-democrată. 

Elena Udrea
Elena Udrea

Lia Olguța Vasilescu, primar al Craiovei, a fost reţinută, miercuri, de DNA. După mai bine de două ore de audieri, Lia Olguţa Vasilescu a fost scoasă în cătuşe din sediul DNA, fiind acuzată de luare de mită şi spălare de bani.

"Sunt indignata de felul in care Lia Olguta Vasilescu a fost scoasa in catuse din sediul DNA. Da' ce se putea intampla? Sa o ia femeia la fuga, sa bata politistii?

Inca o data se dovedeste ca prezumtia de nevinovatie si considerarea demnitatii umane, pe care Europa striga catre noi sa le respectam, se aplica doar puternicilor zilei, care obtin despagubiri uriase de la televiziunivi sau rejudecarea unor procese, atunci cand pretind/considera ca li s-a afectat imaginea.

Doi. Avem din nou un caz de finantare de campanie electorala, adica exact ceea ce se poate reprosa oricarui om politic care a candidat vreodata, ori a participat la alegeri.

Ma voi duce la Arestul Central, acolo de unde ma scoteau incatusata acum un an, pentru a dovedi ca exista curaj si solidaritate in societate. Nu conteaza culoarea politica, ci nevoia unei societati normale, fara de care Romania nu poate avea viitor.

Nu doar turnatorii pot decide soarta unui om! Este in puterea fiecaruia sa se opuna masinariei fricii.

P.S. Am cerut avocatului sa depuna cerere, in calitatea mea de parlamentar, membru in Comisia de Drepturile Omului. Imediat ce mi se ca aproba cerearea voi fi acolo.", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Etichete: Elena Udrea, Lia Olguța Vasilescu, Lia Olguta Vasilescu retinuta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE