Elevi reţinuţi, la parada organizată de 1 IUNIE, în BucureştiParada Elevilor organizată de 1 Iunie, în Capitală, a fost umbrită de incidente provocate de mai mulţi tineri care au aruncat cu fumigene şi petarde, în Piaţa Universităţii. În urma acestor incidente, mai mulţi tineri au ajuns la Poliţie.

Elevi retinuti, la parada organizata de 1 IUNIE, in Bucuresti
Elevi reţinuţi, la parada organizată de 1 IUNIE, în Bucureşti
Foto: inpascani.ro

Chiar şi de Ziua Copilului au fost incidente neplăcute în Capitală. Opt elevi au fost duşi la poliţie, dintre care doi pentru deţinere de materiale pirotehnice şi alţi şase pentru provocare şi participare la scandal.

Cei care au folosit materiale pirotehnice au comis o infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani, iar pentru participarea la scandal cei implicaţi riscă o amendă de la 200 la 1.000 lei.

"La un moment dat, au fost aprinse nişte fumigene, materiale pirotehnice, de către un grup de persoane, izbucnind şi o altercaţie. Acestea au fost conduse la Poliţie pentru a se aplica rigorile legii. Nu a fost nicio persoană rănită", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, citat de libertatea.ro.

La cea de-a şasea ediţie a Paradei Elevilor din Bucureşti au participat peste 20.000 de elevi din şcoli şi licee din Bucureşti, potrivit adevarul.ro.

Elevii bucureşteni au sosit, în grupuri, începând cu ora 18.30, la platoul cu statui din Piaţa Universităţii, de unde au plecat în jurul orei 19.15, pe traseul Bulervadul Regina Elisabeta - Calea Victoriei - Bulevardul Naţiunile Unite - Bulvardul Libertăţii - Piaţa Constituţiei.

Participanţii la paradă au venit cu pancarte şi bannere cu numele unităţilor de învăţământ pe care le reprezintă. Unii dintre ei au cântat imnul şcolilor sau liceelor.

Etichete: 1 iunie, Bucureşti, elevi, parada, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h