Elevii bucureşteni au obţinut trei medalii la olimpiadele internaţionale de chimie şi biologieElevii bucuresteni au obtinut trei medalii la olimpiadele internationale de chimie si biologie (Foto: edu.ro)
Elevii bucureșteni au obținut trei medalii la olimpiadele internaționale de chimie și biologie (Foto: edu.ro)

La Olimpiada Internaţională de Chimie, care a avut loc în Turcia, la Ankara, Vlad Băcăuanu, elev în clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti a obţinut medalia de argint. Alături de el au mai obţinut medalii de argint şi Tudor Bălan (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” din Iaşi) şi Alexandru Sava (clasa a XII-a/Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş). Medalia de bronz a fost obţinută de George Silvian Baltac (clasa a XI-a/Liceul Teoretic „N. Basarab” din Olteniţa/judeţul Călăraşi).

La Olimpiada Internaţională de Biologie, desfăşurată în Taiwan, medaliile de argint ale României au fost obţinute de Teodora Gheorghe (clasa a XII-a/ Colegiul Naţional „Sf. Sava” din Bucureşti) şi Victor Şerban (clasa a X-a/ Colegiul Naţional „Gh. Lazăr” Bucureşti).

Etichete: chimie, elevi, liceu, Ministerul Educaţiei, Olimpiadă

0/0 COMENTARII
Popou Rau
20 iul 11:28
+0
VOTURI
-0

Ardelenii si banatenii nu au participat?! A, au aparut prunele, scuze. Mahmureala vesnica!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE