Elevii din Sectorul 2, instruiți de polițiștii locali cum să răspundă în situații de agresivitatePoliția Locală Sector 2 se implică în prevenirea şi combaterea violenţei, în general, şi a celei şcolare, în special informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție. 

Elevii din Sectorul 2, instruiti de politistii locali cum sa raspunda in situatii de agresivitate
Elevii din Sectorul 2, instruiți de polițiștii locali cum să răspundă în situații de agresivitate

În calitate de parteneri al Inspectoratului Școlar al Municipiului București și al Liceului Teoretic "Victoria", reprezentanţii Poliției Locale Sector 2 s-au întâlnit în această săptămână cu elevii claselor IX – XII, în cadrul Proiectului „IMPLICĂ-TE ÎN VIAȚA TA", ediția a II-a.

Programul Poliției Locale Sector 2 vizează deprinderea de către elevi a unor comportamente care să-i ajute să gestioneze situaţiile în care se confruntă cu agresivitatea celorlalţi. Elevii sunt învăţaţi să ignore situaţiile tensionate sau să reacţioneze cu fermitate şi să solicite asistenţă de la profesori atunci când este nevoie. La rândul lor, tinerii impulsivi care doresc să atragă atenţia colegilor sunt învăţaţi să folosească alte metode mult mai eficiente, care să le permită să obţină acest lucru fără să se pună în situaţia de a fi respinşi sau marginalizaţi de ceilalţi.

Etichete: agresivitate scoli Sectorul 2, proiect politia local sector 2 agresivitate, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE