Elevii din Sectorul 2, premiaţi şi pentru activitatea din afara orelor de şcoală. FOTO349 elevi care au absolvit cursurile gratuite de la Complexul pentru Activității Recreative și Educație „Sf. Pantelimon” au fost premiaţi, luni, de administraţia locală a Sectorului 2. 

Cu acest prilej, proaspeții absolvenți au făcut dovada măiestriei prin recitări de poezii și cântece interpretate în limbile străine învățate, dansuri spectaculoase și demonstrații de karate sau interesante desene realizate în perioada cursurilor.
"Pentru a le motiva participarea la programele de educație le-am prezentat proaspeților absolvenți rezultatele de excepție obținute de colegii lor "mai mari".
Ne mândrim cu cei peste 1000 de cursanți înscriși la limba engleză, în ultimii patru ani la cursurile organizate la Complexul pentru Activității Recreative și Educație „Sf. Pantelimon" și subliniem cu bucurie promovarea renumitului examenul Cambridge de către 47 de elevi de la limba engleză, alți 40 fiind înscriși în prezent pentru a obține atestatul în acest an.
Ca o încununare a eforturilor depuse de cadrele didactice, precum și a sârguinței la învățătură a elevilor la cursurile de limba chineză, din cei 233 de cursanți, un număr de 30 de tineri au susținut și promovat cu succes examenul HSK - atestat pe viață, care are valoare la nivel internațional si asigură faptul că stăpânesc foarte bine această limbă străină", a anunţat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu pe Facebook. 


La cursurilor de karate, din cei 420 de absolvenți care au obținut atestatul de-a lungul celor patru ani, 255 au câștigat medalii la competiții naționale și alți 13 la competiții internaționale - 7 - premiul I; 2 - premiul II; 4 - premiul III. Aceștia sunt un bun exemplu de urmat pentru cei 56 de absolvenți de azi, care au urmat cursurile de karate la centrele Primăriei Sectorului 2.


La cursurile de dans sportiv, modern și ritmic, de-a lungul celor patru ani, au participat și au absolvit un număr de 839 de copii, la aceștia adăugându-se cei 161 de elevi, absolvenții de astăzi.


În domeniul artelor vizuale, au primit diplome de recunoaștere a cunoștințelor acumulate un număr de 424 de absolvenți, la care se adaugă cei 57 de proaspeți absolvenți au participat la cele trei module unde profesorii de desen le-au împărtășit din tainele frumosului și ale culorilor, aceștia alăturându-se celor din ceilalți ani.

Etichete: Complexul pentru Activității Recreative și Educație „Sf. Pantelimon”, elevi premiati, Neculai Onţanu, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE