Sfârșit tragic pentru elevul olimpic dispărut de acasă pe 2 aprilie. Băiatul a fost găsit înecatElevul olimpic dispărut de acasă a fost găsit înecat. Andrei Cobuz, elev la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Bacău, era căutat de pe 2 aprilie, dată la care a dispărut de acasă, fără să anunţe pe nimeni.

Elevul olimpic disparut de acasa a fost gasit inecat
Elevul olimpic dispărut de acasă a fost găsit înecat

La aproape o lună de la dispariţie, corpul elevului Andrei Cobuz a fost găsit de un paznic, în râul Bistriţa. El a fost recunoscut după haine şi semnalmente, identitatea fiind confirmată de buletinul pe care îl avea asupra sa. Trupul neînsufleţit al adolecentului a fost transportat de oamenii legii la morga Spitalului Judeţean Bacău pentru efectuarea necropsiei.

„În această dimineaţă a fost găsit trupul unui tânăr de 18 ani, în dreptul Uzinei Electrice 2 de la Lilieci, comuna Hemeiuşi. A fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţe, pentru efectuarea autopsiei. Da, putem confirma deja că este vorba de elevul Andrei Cobuz, dispărut la începutul acestei luni“, a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, potrivit adevarul.ro.

Andrei Cobuz a dispărut de acasă, aparent fără niciun motiv, în data de 2 aprilie. Familia a reacţionat foarte repede, anunţând dispariţia autorităţilor şi mass-mediei.

Etichete: dispărut, elev, înecat, olimpic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE