Elicopter prăbuşit în Slovacia. Şase persoane au muritŞase persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit într-un oraş din estul Slovaciei, aflat în apropierea graniţei cu Ucraina, a anunţat, vineri, ministrul slovac de Interne, Robert Kalinak, citat de site-ul publicaţiei Le Figaro.

Elicopter
Elicopter

Ministrul slovac de Interne, Robert Kalinak, a anunţat, vineri, prăbuşirea unui elicopter de tip Mi-2 (înmatriculat în Ucraina) în oraşul Michalovce, din estul Slovaciei, aflat în apropiere de graniţa cu Ucraina. Incidentul aviatic s-a soldat cu moartea a şase persoane.

Elicopterul s-ar fi prăbuşit miercuri, însă echipele de salvare nu au reuşit să găsească decât vineri epava, din cauza ceţii dense, potrivit presei locale slovace din Zilina.

"Acest aparat neidentificat a survolat miercuri peste frontiera noastră. Odată ce ceaţa s-a risipit, am găsit epava unui elicopter de tip Mi-2, în apropiere de Michalovce", a precizat Kalinak. 

"Până în prezent, au fost descoperite şase victime ale accidentului", a adăugat ministrul slovac de Interne, precizând că, probabil, incidentul a survenit în urma încercării de a evita sistemul de control aerian din Slovacia.

"Elicopterul efectua manevre periculoase", a mai precizat Kalinak.

Potrivit presei slovace, la bordul elicopterului s-ar fi aflat contrabandişti. "Ancheta se află încă în primele etape", a declarat ministrul slovac de Interne, refuzând să comenteze ipotezele legate de incidentul aerian.

Este cel de-al treilea incident mortal provocat de un elicopter pe teritoriul slovac, de la jumătatea lunii iulie, scrie gandul.info. 

Etichete: elicopter prăbușit, morţi, Slovacia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE