eMAG, amendat cu 2,3 milioane de euroComisia bulgară pentru Protecția Concurenței a amendat compania Dante International, proprietara eMAG, cu 2,3 milioane de euro pentru încălcarea practicilor concurențiale în timpul unor campanii promoționale, printre care "Black Friday" și "Crazy Days". eMAG va contesta amenda primită.

eMAG, amendat cu 2,3 milioane de euro
eMAG, amendat cu 2,3 milioane de euro
Foto: observatorulph.ro

Decizia autorităților vine în urma unei plângeri depuse de un concurent al eMAG legată, printre altele, de faptul că retailerul a promis clienților reduceri semnificative în anumite zile, însă acestea nu au fost acordate. Astfel, eMAG ar fi anunțat reduceri de până la 70% la anumite produse, discounturile reale situând-se, în general, între 30% și 40%, informează profit.ro.

Totodată, în anumite cazuri, retailerul a oferit reduceri după ce anterior a majorat artificial prețurile. Alte acuzații vizează sloganul retailerului, care sugerează, fără dovezi, că eMAG oferă clienților cel mai ușor mod de a comanda produse online.

eMAG va contesta însă în instanță amenda primită, despre care spune că este incorectă și nefondată. Conform sursei citate, compania va lua măsurile necesare pentru a aduce cazul și în atenția Comisiei Europene.

Etichete: amendă, Black Friday, emag

0/4 COMENTARII
Glenn
05 iun 15:49
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la 15 € milioane de euro. noi oferim credite la rata dobânzii de 3%. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Ne putem împrumuta până la 15 milioane de euro. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com
gabi
05 iun 08:42
+0
VOTURI
-0
Si la Carrefour Unirii un pret la raft si alt pret la casa dar nimeni nu se autosesizeaza. Nu mai vorbesc de hotii de Mega Image.
Daniel
04 iun 08:48
+0
VOTURI
-0
Pe cand asemenea amenzi si pe la noi?
Si nu vorbesc doar de eMag. Intrati in orice supermarket si cautati preturile la promotii. Precis la casa veti gasi cateva produse cu preturile mai mari decat la raft. Iar daca intrebati, vi se va spune perioada de promotie s-a terminat, dar un angajat a uitat sa scoata afisul. Si doar daca veti face scandal vi se va acorda produsul la pretul corect, cel de promotie!
Capitala
03 iun 14:37
+0
VOTURI
-0
In Bulgaria nu e ca-n Romania unde jmecherii de la Emag au liber la dat tepe. La dau o mouie Bulgarii de nu se vad!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE