eMAG extinde parteneriatul cu Poșta Română. Coletele eMAG, ridicate din 100 de oficii poştaleRetailerul online eMAG.ro vrea să extindă parteneriatul cu Poșta Română în 100 de oficii poştale, rezultatele colaborării în faza pilot a proiectului fiind pozitive, după cum a declarat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, administratorul retailerului.

eMAG extinde parteneriatul cu Posta Romana. Coletele eMAG, ridicate din 100 de oficii postale (Foto mariuscucu.ro)
eMAG extinde parteneriatul cu Poșta Română. Coletele eMAG, ridicate din 100 de oficii poştale (Foto mariuscucu.ro)

"Parteneriatul cu Poșta Română a început la mijlocul anului trecut. În prezent, clienții eMAG.ro pot ridica produsele comandate din 14 oficii poștale. În urma rezultatelor foarte bune cu operatorul poștal național, am luat decizia să extindem parteneriatul și, până în toamnă, vrem să ajungem la 100 de oficii poștale", a afirmat Stanciu, citat de profit.ro. 

În faza pilot a proiectului cu eMAG, demarată la mijlocul anului trecut, Poșta Română a început livrarea coletelor eMAG la oficiul poștal Buzău 7 și la oficiul poștal Târgoviște 4.

Ulterior, în luna martie a acestui an, parteneriatul a fost extins în alte 6 oficii poștale și a ajuns la 14 în prezent, din care 10 în Capitală.

Poșta Română este cel mai mare jucător de profil, deținut de Ministerul Comunicațiilor - 75% și de Fondul Proprietatea (FP) - 25%.

eMAG.ro este administrat de Dante International și este cel mai mare magazin online. Acționarii Dante sunt grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu.

Etichete: curier emag, emag, livrare produse emag, parteneriat, Poşta Română

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE