eMag face angajări în București. Posturile disponibile la eMagRetailerul eMag caută tineri cu experiență în IT pentru dezvoltarea și implementarea unor aplicații web pe diverse platforme.

eMag face angajari in Bucuresti. Posturile disponibile la eMag
eMag face angajări în București. Posturile disponibile la eMag
Foto: playtech.ro

Bucureştenii pot aplica pentru un post de PHP Developer în cadrul eMag. Candidatul ideal trebuie să aibă cel puţin un an de experienţă în domeniu, scrie gandul.info.

Experienţa extensivă în designul şi dezvoltarea aplicaţiilor web cu PHP, Zend Framework, HTML, CSS, Java Script şi AJAX, dar şi cunoştinţele de operare ale bazelor de date precum MySQL şi MSSQL sunt necesare.

Candidaţii care ştiu Memcache, Gearman, RabbitMQ, Symfony 2, Web Services şi Apache vor avea un avantaj la angajare.

Viitorul angajat se va ocupa, în principal, de designul şi de implementarea mai multor aplicaţii pe diverse platforme, potrivit anunţului de angajare postat de pe siteul de recrutare.

Un post de PHP Developer este disponibil şi la Iaşi. Tot aici se caută o casieră pentru showroom care să aibă cel puţin 6 luni experienţă pe un post similar şi studii medii. Persoanele care vor să aplice pentru acest post trebuie să aibe cunoştinţe minime ale pachetului office, de contabilitate primară şi de facturare.

eMag angajează la Craiova un Senior PHP Developer.

Etichete: aplicații web, emag, it, joburi, posturi disponibile

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h