eMAG vinde flori, printr-un parteneriat cu florăria online FlorideLux.roeMAG şi FlorideLux.ro au încheiat un parteneriat, prin intermediul căruia eMAG vinde acum şi flori. FlorideLux.ro devine astfel prima florărie online din România care se listează pe eMAG Marketplace şi se aşteaptă la vânzări de 100.000 de euro prin pareneriatul cu eMAG.

eMAG vinde flori, printr-un parteneriat cu floraria online FlorideLux.ro
eMAG vinde flori, printr-un parteneriat cu florăria online FlorideLux.ro
Foto: compania

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale din România, şi-a listat produsele pe platforma eMAG Marketplace. Prin încheierea acestui parteneriat, FlorideLux.ro este prima florărie online listată pe platforma eMAG.

Potrivit reprezentanților FlorideLux.ro, peste 100 de produse, buchete și aranjamente florale, realizate special pentru această colaborare, vor fi listate pe platforma eMAG Marketplace, începând din octombrie. Prezența pe Marketplace-ul eMAG este așteptată să genereze circa 100.000 de euro, 10% din cifra de afaceri pentru 2015 a FlorideLux.ro.

"Strategia și viziunea eMAG corespund cu cele ale FlorideLux.ro. Prin acest parteneriat, ne dorim să aducem și mai mult ideea de a oferi flori către zona online, pentru că este mai simplu, mai sigur și varietatea mult mai mare", a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Cu ocazia lansării colaborării, clienții platformei vor beneficia de prețuri speciale, livrare gratuită la nivel național și posibilitatea rambursării integrale a prețului achiziției, în cazul solicitării returului produselor comandate. De asemenea, pentru a marca începerea parteneriatului, FlorideLux.ro vine în întâmpinarea clienților cu un buchet creat special, care va beneficia de reducere de aproximativ 40%.

"Vom lista, pentru început, în jur de 100 de produse, realizate exclusiv pentru colaborarea cu eMAG, pe care le vom suplimenta, periodic, cu produse noi", a mai precizat Marius Dosinescu.

În prezent, pe site-ul eMAG sunt listate câteva zeci de buchete de flori.

Etichete: emag, florărie, flori, Flori de lux

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE