Emanuel Gabriel Butnariu, numit director al Administraţiei Spitalelor din BucureştiGabriela Firea l-a numit in functia de director general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti pe Emanuel Gabriel Butnariu, acesta asigurand interimatul din luna iulie si pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea functiei.

Emanuel Gabriel Butnariu
Emanuel Gabriel Butnariu

Butnariu este de profesie medic, fiind de-a lungul timpului consilier al primarului Florentin Pandele, apoi director al Societatii Medicale "Sfanta Cuvioasa Parascheva" din Voluntari.

Emanuel Gabriel Butnariu este si consilier din partea PSD in Consiliul Judetean Ilfov, dar si vicepresedinte PSD Ilfov.

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti are in administrare 19 spitale importante din Bucuresti, iar Primaria Capitalei a alocat institutiei in 2016 un buget de circa 300 milioane lei.

"Domnul Botnariu Emanuel - Gabriel ocupa temporar functia de director general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din data de 05.07.2016, fiind detasat de la Societatea Medicala Sf. Cuvioasa Parascheva Voluntari SRL, pe o perioada de maximum 6 luni", se arata in raspunsul trimis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

Etichete: administratia spitalelor bucuresti, director administratia spitalelor bucuresti, Emanuel Gabriel Butnariu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE