Emil Boc: bucureştenii vor face sub două ore şi jumatate, cu trenul, până la mareEmil Boc (FOTO GrupRC)
Emil Boc (FOTO GrupRC)

Șeful Executivului a vorbit in principal despre proiectele de infrastructură ce leagă municipiul Constanţa de Capitală.

Fie că vorbim de autostradă, fie că vorbim de centura municipiului Constanţa, fie că vorbim de calea ferată Bucureşti-Constanţa, sunt trei obiective fundamentale la care se va lucra cu toate motoarele încinse anul acesta şi vor fi date în exploatare. Spun exploatare pentru că forma lor finală se va rezolva după ce unele probleme legate de unele situri arheologice şi descărcări de sarcină arheologică se vor rezolva pe anumite porţiuni din tronsoanele de autostradă”, a declarat Emil Boc.

Premierul a arătat şi ca timpul petrecut pe tren de cei care pleacă din Capitală cu trenul se va reduce semnificativ.

"[...]iar la vară, pe calea ferată, începând cu luna iulie, vom face sub două ore treizeci de la Bucureşti la Constanţa pentru a veni pe litoralul României, lucrare care va fi finalizată în ceea ce înseamnă calea ferată”, a spus şeful Guvernului adăugând că ”sunt acum 11 miliarde de euro în proiecte europene în implementare, care vor schimba din temelii faţa Români”.

Emil Boc a reiterat şi faptul că prioritatea „majoră” a actualului guvern este în continuare realizarea de investiţii şi crearea de locuri de muncă.

Etichete: Autostrada Soarelui, Boc, Bucuresti-Constanta, tren

0/0 COMENTARII
vallym
13 mar 20:20
+0
VOTURI
-0

dar daca mergem la mare in afara, care e problema?oricum la noi platesc mai mult decat in Grecia, Italia, Turcia, Bulgaria, etc...

Ioana Alexandra Ghinda
13 mar 18:32
+0
VOTURI
-0

Domnule Prim Ministru, de cand nu ati mai mers cu trenul la mare? In momentul de fata se fac 4 ore pentru ca se circula pe un singur sens (celalalt fiin in reparatii) iar de la vara va fi invers (va intra aceasta linie in modernizare) adica alti 10 ani de mers cu trenu cate 4 ore pana la mare (daca nu este prea frig sau prea cald)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE