Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu, scoasă din grila PRO TV, va fi relansatăEmisiunea lui Dan C. Mihăilescu va fi relansată, cu susținere de la eMag, au anunțat reprezentanții criticului literar. Aceștia nu au precizat însă unde va fi difuzată emisiunea.

Emisiunea lui Dan C. Mihailescu, scoasa din grila PRO TV, va fi relansata
Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu, scoasă din grila PRO TV, va fi relansată
Foto: tvr.ro

Potrivit unui anunț trimis de agenția care se ocupă de eveniment, "Dan C. Mihailescu intoarce pagina spre o noua emisiune".

Anunțul nu precizează unde va fi difuzată emisiunea prezentată de Dan C. Mihăilescu: la un post TV sau pe online, doar că, în cadrul evenimentului, "noul format al emisiunii va fi prezentat detaliat de Dan C. Mihailescu si Iulian Stanciu, CEO al eMag", informează paginademedia.ro.

Reamintim ca, la sfarsitul anului trecut, Pro TV a renunțat după 15 ani la emisiunea lui Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea. Potrivit criticului literar, care a facut anuntul pe blog, principala problemă a fost sursa de finanțare. Criticul preciza că şefa Ştirilor Pro TV a lăsat deschisă o cale de revenire, cu condiţia găsirii „unei surse credibile şi «cu blazon» de sponsorizare, de talia BNR, BOR, British Council şi altele asemenea. Ceea ce, pe unul nedotat socialmente şi financiar ca mine, îl depăşeşte în chip flagrant."

Emisiunea care a fost scoasă de Pro TV din grilă avea o medie de peste 400.000 de telespectatori pe minut, la nivelul întregii țări. Cifra reprezintă media emisiunilor cu Dan C. Mihăilescu difuzate de Pro TV în perioada 1 ianuarie – 4 decembrie. La orașe, în același interval, audiența programului a fost de 222.000 de telespectatori pe minut, adică 2,2 rating.

Etichete: dan c mihailescu, emag, omul care aduce cartea, pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE