Emisiunea "Starea Nației", MUTATĂ de la TVR. Cu ce post TV a semnat Dragoș PătraruDragoș Pătraru își încheie contractul cu TVR și mută emisiunea Starea Nației la Digi24.

Emisiunea "Starea Natiei", MUTATA la Digi 24
Emisiunea "Starea Nației", MUTATĂ la Digi 24
Foto: apropo.tv

După aproape doi ani la TVR 1, ultima emisiune a lui Dragoș Pătraru va fi difuzată marți seară și va fi un program special, informează paginademedia.ro.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a semnat cu Digi 24, urmând să realizeze Starea Nației la postul de știri al companiei RCS. Dragoș Pătraru nu a comentat însă informația.

"Pot spune că marți va fi ultima ediție Starea Nației la TVR. Un anunț legat de destinația emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public. Cert e că marți va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica și de ce plecăm. Va fi o emisiune deschisă și telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a încemnat pentru ei Starea Nației, iar pe cele mai reușit le vom difuza pe post.", a declarat Pătraru.

Etichete: Dragoș Pătraru, Starea Nației, starea natiei digi 24, starea natiei tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h