Emisiunea "VISURI LA CHEIE" de la PRO TV începe AZI, miercuri, 23 SEPTEMBRIE 2015. Ce surprize aduce



VISURI LA CHEIE, PRO TV, 23 SEPTEMBRIE 2015: Al doilea sezon al emisiunii Visuri la cheie începe AZI, miercuri, de la 20:30, la Pro TV.

Emisiunea "VISURI LA CHEIE" de la PRO TV incepe AZI, miercuri, 23 SEPTEMBRIE 2015. Ce surprize aduce
Emisiunea "VISURI LA CHEIE" de la PRO TV începe AZI, miercuri, 23 SEPTEMBRIE 2015. Ce surprize aduce
Foto: radardemedia.ro

VISURI LA CHEIE, PRO TV, 23 SEPTEMBRIE 2015:

Echipa emisiunii este formată din Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Andrei Samoil și arhitectul peisagist Dragoș Isăcescu.

În prima ediție a acestui sezon, emisiunea Visuri la cheie prezintă povestea Vioricăi Tismăneanu, o femeie care luptă zi de zi pentru a le oferi celor doi copii ai săi un trai decent. Soțul Vioricăi a murit anul trecut pe masa de operație, în urma unor complicații cardiace, iar de atunci ea trăiește împreună cu cei mici în condiții greu de imaginat, într-o casă cu un singur dormitor.

VISURI LA CHEIE, PRO TV, 23 SEPTEMBRIE 2015:
Emisiunea Visuri la cheie se intersectează la Antena 1 cu reality-show-ul Burlăcița, informează paginademedia.ro. Pe intervalul Visuri la cheie, Kanal D difuzează serialul turcesc Un destin la răscruce. Programul Visuri la cheie se intersectează la Prima TV cu o jumătate de oră din Cronica Cârcotașilor, cu prima ediție a serialului de comedie La TV și o jumătate de oră din Trăsniții.

Etichete: pro tv, visuri la cheie, visuri la cheie 2015, visuri la cheie sezon nou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h