Endava face angajări la Bucureşti. 400 de posturi sunt disponibileEndava va închiria patru etaje din cea de-a treia clădire din cadrul proiectului de birouri AFI Park, cu posibilitatea de extindere către alte spaţii. Compania ocupă deja două etaje în AFI Park 1. Acestea vor fi relocate în cea de-a treia clădire în decembrie 2014, în timp ce îşi va extinde activitatea pe două etaje adiţionale.

Endava angajeaza 400 de oameni in Bucuresti
Endava angajează 400 de oameni în București

"Rezultatele pe care le avem în ceea ce priveşte închirierile, respectiv AFI Park 1, închiriat în proporţie de 100%, AFI Park 2, cu 96% din spaţii închiriate şi recentul contract de pre-închiriere pentru AFI Park 3 semnat cu Endava ne motivează să demarăm în primul trimestru al acestui an construcţia a 27.000 de metri pătraţi adiţionali de suprafaţă închiriabilă în AFI Park 4 şi AFI Park 5", a declarat, într-un comunicat, David Hay, directorul executiv al AFI Europe România, potrivit zf.ro.

AFI Park 2 şi AFI Park 3 vor fi livrate în aprilie, respectiv decembrie 2014, fiecare având 12.150 metri pătraţi închiriabili. Construcţia ultimelor două clădiri ale complexului,  4 şi 5, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 27.000 mp, va începe în primul trimestru al acestui an.

Spaţiile închiriate de Endava reprezintă 40% din suprafaţa AFI Park 3. Complexul este amplasat în imediata apropiere a centrului comercial AFI Palace Cotroceni, primul proiect dezvoltat de AFI Europe în România.

"Compania noastră este într-o continuă extindere şi ne bucurăm că am găsit în AFI Park un proiect de spaţii de birouri care să corespundă cerinţelor noastre şi planurilor de creştere a echipei din Bucureşti până la 400 de persoane până la sfârşitul anului 2014. AFI Park are o serie de avantaje pentru noi din punctul de vedere al locaţiei şi al accesului cu mijloace de transport în comun, a serviciilor disponibile în cadrul AFI Palace Cotroceni, a locurilor de parcare, dar şi din perspectiva faptului că suntem aproape de universităţi şi există posibilităţi de extindere în cadrul aceluiaşi complex de birouri", a declarat Radu Grosu, delivery director pentru centrul de dezvoltare al Endava din Bucureşti.

Endava este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT, având mai mult de 1.000 de angajaţi în sediile din Bucureşti, Cluj şi Iaşi. Compania a anunţat că planifică o creştere de 25% pe an a personalului din România în următorii doi ani.

Endava are aproape 300 de angajaţi la Bucureşti, implicaţi în proiecte de dezvoltare software în principal pentru clienţi din Marea Britanie şi SUA din domenii cum ar fi cel bancar, plăţi electronice, media şi publishing. 

Etichete: angajări, Endava, it, posturi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE