Enrique Iglesias promite un "spectacol uimitor" la concertul de la Romexpo, pe 12 maiCântăreţul spaniol Enrique Iglesias, care concertează la Bucureşti, pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo, de la ora 20:00, evenimentul făcând parte din turneul "Sex and Love", le-a transmis fanilor români un mesaj pe contul său de Facebook, promiţându-le "un spectacol uimitor".

Enrique Iglesias promite un "spectacol uimitor" la concertul de la Romexpo (Foto roxannesteele.com)
Enrique Iglesias promite un "spectacol uimitor" la concertul de la Romexpo (Foto roxannesteele.com)

Concertul starului Enrique Iglesias este foarte aproape, iar acest lucru a fost resimţit de organizatorii evenimentului şi prin prisma numărului mare de rezervări şi cereri de bilete din ultimele zile.

După 14 ani, de la primul concert susţinut în România, cei mai înfocaţi admiratori ai starului latino-pop, au reacţionat cu entuziasm uriaş la vestea show-ului "Sex and Love".

Astfel, joi, 12 mai, începând cu ora 20:00, aproximativ 9.000 de spectatori vor lua cu asalt pavilionul central al Romexpo pentru a savura experienţă live a mega producţiei artistice care face înconjurul lumii cu mare succes.

Alături de band-ul sau, Enrique Iglesias îi va încânta pe spectatorii prezenţi la Romexpo, cu cele mai cunoscute melodii din repertoriu. Hituri precum "Bailando", "Ring my bells", "Hero, "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not în love", vor înfierbântă atmosfera timp de două ore sivor da startul distracţiei specifice începutului de sezon estival, informează Mediafax. 

Cu puţin timp înainte de a ajunge la Bucureşti, cântăreţul le-a promis românilor un show extraordinar prin intermediul unui mesaj video, postat pe pagină să de Facebook: "Salut, România! Sunt Enrique Iglesias şi ne vom revedea pe 12 mai în Bucureşti, la Romexpo. Va primit un spectacol uimitor. Ne vedem acolo", a exprimat Enrique Iglesias în mesajul video postat pe pagină personală de pe reţeaua de socializare. La adresa https://www.facebook.com/Enrique/videos/10153786922863124/ puteţi viziona clipul cu mesajul sau.

Locurile alocate categoriilor VIP şi Fan Pit au fost ocupate în totalitate, însă persoanele interesate îşi mai pot achiziţiona bilete la categoriile Standing sau Standing etaj 1+2. Preţurile acestora sunt de 299 lei şi 198 lei, în funcţie categoria de loc.

Biletele pot fi cumpărate atât online prin www.eventim.ro precum şi de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Etichete: 12 mai, Bucureşti, concert Romexpo, Enrique Iglesias, mesaj, spectacol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE