Enrique Iglesias va susține un concert la București pe 12 maiCântăreţul spaniol Enrique Iglesias va susține un concert la Bucureşti, pe 12 mai. Evenimentul va avea loc în pavilionul central al Romexpo, de la ora 20.00.

Enrique Iglesias va sustine un concert la Bucuresti pe 12 mai
Enrique Iglesias va susține un concert la București pe 12 mai

Enrique Iglesias va cânta la București pe 12 mai. Concertul face parte din turneul "Sex and Love", anunţă artistul pe pagina sa de Facebook.

"Biletele vor fi puse în vânzare marţi, de la ora 10.00, iar preţurile vor fi afişate atunci", a declarat Adrian Bucurei, marketing manager al Eventim.ro, pentru Mediafax, scrie ZF.

Concertul Enrique Iglesias de la Bucureşti este organizat de ART BG Romania, iar turneul din care face parte acest eveniment a debutat în primăvara anului 2015.

În vârstă de 40 de ani, cântăreţul Enrique Iglesias, fiul lui Julio Iglesias, este autorul unor hituri ca "Bailamos," "Rhythm Divine," "Be With You," "Escape" şi "Hero", iar în 2015 a câştigat nouă premii Billboard Latin Music.

Până în prezent, au fost vândute peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor lansate de Enrique Iglesias, care a mai concertat la Bucureşti în 2002.

 

Etichete: concert, Enrique Iglesias, Romexpo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE