"Epavele" din parcări, săltate de Primăria Sectorului 2Masinile abandonate in parcare vor fi ridicate de Primaria Sectorului 2, in aceasta saptamana
Maşinile abandonate în parcare vor fi ridicate de Primăria Sectorului 2, în această săptămână

"Toate aceste autovehicule sunt părăsite de cel puţin un an de zile de către proprietari şi au ajuns adevărate epave care nu mai folosesc nimănui, dar ocupă locurile de parcare atât de preţioase pentru bucureştenii care sunt obligaţi să-şi lase maşinile în diverse locuri", informează administraţia locală.

Conform reprezentanţilor Primăriei Sectorului 2, în această săptămână, urmează să fie eliberate 35 de locuri de parcare ocupate, în prezent, de autoturisme abandonate sau a căror proprietar nu a putut fi identificat.

Majoritatea autovehiculelor care vor fi ridicate de inspectorii primăriei sunt din mărcile: Dacia, Ford, Mercedes, Skoda, dar şi alte tipuri de vehicule care nu mai sunt utilizate de către deţinătorii acestora.

Administraţia locală susţine că, în acest an, şi-a propus să finalizeze construcţia a 229 de noi locuri de parcare în Sectorul 2 care vor fi închiriate, ulterior, şoferilor din Bucureşti.

Primăria Sectorului 1 a decis, anul trecut, să vândă rablele abandonate pe spaţiul public, banii obţinuţi din valorificarea maşinilor constituindu-se fonduri la bugetul local pentru construcţia unor noi locuri de parcare.

Etichete: închiriere, loc parcare, maşini abandonate, parcare, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE