Ericsson face angajări în Bucureşti. Numărul salariaţilor va creşte cu până la 40%Compania suedeză Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente şi soft & servicii pentru operatorii de comunicaţii a anunțat că va face angajări în București

Ericsson face angajari in Bucuresti. Numarul salariatilor va creste cu pana la 40%
Ericsson face angajări în Bucureşti. Numărul salariaţilor va creşte cu până la 40%
Foto: gândul.info

Ericsson îşi va majora numărul de angajaţi de la centrul global de servicii din Bucureşti cu cel puţin 30-40% de la aproximativ 1.900 în prezent, scrie Ziarul Financiar.

„Vom continua să creştem, după ce în doi ani de zile echipa a crescut de peste două ori, de la 900 de oameni la 1.900. Probabil creşterea de anul viitor va fi de 30-40%", a declarat Liam Coffey, directorul centrului de servicii globale (GSC) al Ericsson România în cadrul unei întâlniri cu media.

În 2007, când Ericsson a deschis centrul de servicii din Bucureşti, cea mai optimistă cifră privind numărul total de angajaţi vehiculată de suedezi era de 600 de persoane. Compania are patru centre de servicii la nivel global: în România, Mexic, India şi China.

El a adăugat că în ultimii doi ani numărul de clienţi deserviţi de la Bucureşti s-a dublat, ceea ce a antrenat şi creşterea numărului de angajaţi. Inginerii români analizează datele primite live de la sistemele de IT de la cei 34 de operatori şi intervin pentru remedierea sau prevenirea problemelor.

Etichete: angajări, angajări Bucureşti, ericsson, joburi, posturi disponibile

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE