Eroul de la Colectiv, Claudiu Petre, a murit. A reușit să salveze două viețiClaudiu Petre este mort. Tânărul blogger pasionat de rock a mers alături de prieteni în club Colectiv din Capitală pentru a lua parte la un concert rock. Tânărul a fost identificat la IML.

Eroul de la Colectiv, Claudiu Petre, a murit. A reusit sa salveze doua vieti
Eroul de la Colectiv, Claudiu Petre, a murit. A reușit să salveze două vieți
Foto: Facebook-Claudiu Petre

Băiatul a fost un adevărat erou pentru cei din locaţie. În momentul în care a văzut că prietenii săi nu au ieşit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe gânduri şi a intrat de două ori pentru a îi salva

"Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze", a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia, pentru Ştirile Kanal D.

"A ieșit printre primii.Scăpase.Dar lăsase în urmă prietena și câțiva prieteni.N-a putut.A tras aer în piept...și a intrat.Și-a găsit prietena arzând.A salvat-o,a scos-o...și a intrat din nou.Să mai salveze.A mai salvat pe cineva.Și iar s-a întors în infern. Probabil că și pentru Dumnezeu a fost prea mult.Probabil că și Dumnezeu are limitele lui....n-a mai ieșit.Sacrificiul lui a salvat două vieți. Este un necunoscut.Nu-l știu.Nu l-am cunoscut,acum câteva minute am aflat despre el. Odihnește-te în pace Claudiu Petre! Cam atât.E trist...cumplit de trist" , a scris pe Facebook Albert Airabetian. 

Etichete: Claudiu Petre, colectiv, incendiu

0/1 COMENTARII
Cris
01 Nov 12:24
+0
VOTURI
-0
E un erou pentru gestul pe care l-a facut de a salva vieti. Din punct de vedere al evenimentului insa, e doar un tanar imprudent. In foc nu se revine si nu se intra decat cu mijloace de stingere si cu echipament special si chiar si atunci cu maxima prudenta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE