Este oficial! Se scumpesc biletele la METROU! Anunțul ministruluiMinistrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a acuzat, joi, sindicatul condus de Ioan Rădoi că a şantajat conducerea Metrorex pentru a obţine creşteri salariale, dar că acum aceste majorări vor fi transferate în preţul biletelor.

Cartele metrou
Cartele metrou

"Apreciez că a fost o activitate care ţine de artificial. Nu a existat niciun motiv de grevă. Sindicatul condus de Ioan Rădoi a şantajat administraţia companiei, practic şamtajând sutele de mii de bucureşteni care beneficiază de serviciile companiei. Conflictul de muncă a fost stins, dar cu preţul unei măriri salariale pe care o apreciez nejustificată, dar legal întruneşte condiţiile corespunzătoare. Costurile le transferăm în costurile pe care utilizatorii de metrou le vor plăti de anul viitor", a declarat ministrul demisionar Lucian Şova.

Etichete: bilet metrou, metrou, scumpire bilet metrou

0/4 COMENTARII
Jean
10 dec 16:15
+0
VOTURI
-0
Sa vedem cine o sa mai circule cu metroul, daca tot il scumpesc treptat... Eu am deja cativa ani buni de cand nu-l mai folosesc decat la maxima urgenta. E prea scump!!
vlad2
09 dec 09:49
+0
VOTURI
-0
Spalare pe creier. Ministrul nu zice nimic de cele 2 procese pierdute de metrorex cu astaldi? banii aia erau de ajuns pentru salariile pe 2 ani. Nu zice nimic ca a marit organigrama Metrorex cu 2 noi directori? Nu zice nimic ca Metrorex nu a dat o amenda in ultimii 10 ani celor ce calatoresc fraudulos?

P.S. pesede-ul a promis dublarea si triplarea salariilor pana in 2021. Cum sa dublezi si sa triplezi salariile daca nu le maresti in fiecare an cu un procent mai mare?
yyyxxx
07 dec 12:36
+0
VOTURI
-0
Pai tie ti se pare ca se poate marii anual salariile cu 20%? Nici cartelurile din Mexic care transporta heroina probabil ca nu isi permit astfel de mariri
vlad
07 dec 11:00
+0
VOTURI
-0
Hahahaha, este exact cum presupuneam, toate amenintarile cu greva au fost doar de ochii lumii. Pai Guvernul le promisese 20% cresteri, astia la sindicat au cerut 40% (absurd, nu?), intr-un final s-au inteles parca pe 23% :) Si acum Guvernul da vina pe sindicat, ca din cauza ca au cerut prea mult nu au ce face asa ca trebuie sa creasca tariful. Ideea este ca de fapt nu aveau bani sa le dea nimic, asa ca totul a fost o sceneta ca sa aiba un pretext sa creasca pretul cartelelor. Da? Manevre tipic FSN-iste de ani '90

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE