Este oficial! STB îmbunătăţeşte condiţiile de transport pentru călătoriSTB SA a recepţionat în acest week-end două staţii noi de spălare a vehiculelor din depourile Vatra Luminoasă şi Bujoreni, urmând ca, până la sfârşitul lunii decembrie, alte trei depouri, Berceni, Colentina şi Titan, să fie beneficiare ale unor staţii de spălare moderne, ecologice, cu un consum minim de energie, afirmă Societatea de Transport Bucureşti (STB), într-un comunicat remis pe adresa redacției.

Primele autobuze Otokar ies pe traseu in Bucuresti
Primele autobuze Otokar ies pe traseu în București

STB subliniază că igienizarea vehiculelor constituie o prioritate pentru actuala conducere a STB SA, care face eforturi pentru creşterea gradului de confort al călătorilor.

Începând de luni, vehiculele de pe liniile 66, 70, 79, 85, 86, 90, 61, 62, 69, 91, 93 şi 96 vor ieşi în traseu după ce vor fi curăţate prin aceste procedee moderne. Noile staţii sunt complet automatizate şi folosesc un proces de spălare ecologic, prin utilizarea unor substanţe moderne de spălare şi limpezire şi a osmozei pentru filtrarea apei. Totodată, pe lângă infrastructura de spălare, staţiile utilizează aspiratoare de praf şi maşini de spălat cu apă sub presiune.

Până la sfârşitul anului, şi vehiculele de pe liniile 73, 74 şi 76, 14, 16, 21, 36 şi 46, 19, 23, 27, 40 şi 56, de la depourile Berceni, Colentina şi Titan, vor fi la fel de bine igienizate. STB precizează că depourile modernizate Dudeşti, Alexandria, Giurgiului şi Militari sunt deja dotate cu staţii de spălare moderne. De asemenea, toate autobazele sunt dotate cu staţii noi, moderne, de spălare iar compania analizează toate opţiunile existente pentru a asigura vehicule igienice şi un grad de confort cât mai ridicat pentru călători.

Pe de altă parte, STB SA atrage atenţia asupra faptului că principalele cauze care creează un aspect neplăcut al vehiculelor sunt mâzgălirea cu graffiti, vandalizarea, zgârierea sau aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în interiorul vehiculelor.

"Facem eforturi mari ca mijloacele de transport sa fie cât mai curate, dar cred că de fiecare dintre noi depinde în ce condiţii călătorim", spune Andrei Creci, directorul general al STB SA. El a făcut un apel la călători să respecte munca şi eforturile angajaţilor STB şi să respecte regulile minime de convieţuire în cadrul comunităţii.

Etichete: anunt stb, stb

0/2 COMENTARII
Guardian of Worlds
21 dec 09:22
+0
VOTURI
-0
Cum ar fi sa inceteze sa mai cumpere la pret de prima mana rebutuurile altora si sa facem noi autobuzele nostre la pretul nostru si eventual sa facem si pentru altii ?

Haideti odata! Mai lasati-va din furat si mai faceti si ceva util ca ne-am saturat de gargara de peste 20 de ani cu voi si odraslele crescute de voi.
Vlad
10 dec 13:37
+0
VOTURI
-0
Aham, asta nu o sa schimbe cat de penibile sunt autobuzele astea turcesi. Sunt extraordinar de zgomotoare, peste nivelul mercedesurilor care au deja 15 ani sau a troleelor cu deja vreo 20.... ca sa nu mai zic ca vibreaza ingrozitor!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE