Esteticianul vedetelor, 4 ani de închisoare cu executare, după ce o femeie a murit în urma operaţieiMedicul estetician al vedetelor, Kasem Naser, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, după ce o femeie a murit în urma unei intervenţii chirurgicale pe care acesta a efectuat-o în 2011. Totodată, acestuia i s-a interzis să mai profeseze ca medic, timp de 3 ani. Decizia aparţine Judecătoriei Sectorului 1 şi poate fi atacată. Alături de acesta, a fost condamnat la trei ani de închisoare, însă cu suspendare, şi tatăl lui Kasem Naser. De asemenea, cabinetul medical a fost obligat la plata unei amenzi penale în cuantum de 100.000 lei. 

Esteticianul vedetelor, 4 ani de inchisoare cu executare, dupa ce o femeie a murit in urma operatiei (Foto spynews.ro)
Esteticianul vedetelor, 4 ani de închisoare cu executare, după ce o femeie a murit în urma operaţiei (Foto spynews.ro)

Instanţa a dispus de asemenea daune de 215.000 euro pentru rudele femeii decedate la cabinetul medicului estetician. 

Lina Sadoveanu, o femeie de 56 de ani, a murit la numai 36 ore de la operaţie, în ianuarie 2011. Atunci, femeia s-a dus la centrul medical Tul Karem pentru o intervenţie chirurgicală de eliminare a varicelor. Operaţia a decurs bine, dar femeia nu a fost mulţumită, scria spynews.ro în 2011. După câteva zile, ea s-a prezentat la control iar doctorul Abu Baker Mohd, tatăl lui Kasem Naser, i-a explicat că ar fi oportună şi efectuarea unei intervenţii de înlăturare a ţesutului adipos din zona coapselor. Convinsă să mai facă o operaţie, femeia s-a prezentat la cabinetul doctorilor arabi pe 23 martie pentru procedura de lipoliză cu laser. La clinica era doar Kasem, tatăl său fiind plecat în Iordania unde participa la o conferinţă. Kasem era atunci doar medic rezident, nu specialist. 

În ciuda faptului că femeia se simţea rău şi voma, Kasem a trimis-o acasă după numai două ore de la terminarea intervenţiei. Cum durerile şi starea de rău au continuat, soţul femeii l-a sunat pe medic, iar acesta l-a liniştit: „Sunt reacţii normale". Apoi nu a mai răspuns la telefon. Într-un final, soţul ei a chemat salvarea. Era însă prea târziu. Lina Sadoveanu a decedat în braţele medicilor de pe ambulanţă. Pentru intervenţia chirurgicală, femeia plătise 6.000 de euro.

Etichete: deces pacienta, estetician vedete, inchisoare cu executare, Kasem Naser, lina sadoveanu, moarte

0/1 COMENTARII
vlad
31 Jan 12:00
+0
VOTURI
-0
Deci viata umana a fost evaluata la 20.000 de euro!!! Omul asta o sa iasa din inchisoare dupa 2 ani, mai sta o perioada mica si se apuca iarasi sa opereze. Cum este posibil!!! Malpraxisul ar trebui sa duca la pierderea definitiva a dreptului de a profesa!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE