Eugen Nicolicea, atac la Moise Guran în direct la Antena 3: "Bătea câmpii cu grație"Eugen Nicolicea a reluat criticile la adresa jurnalistului Moise Guran, de această dată în direct la Antena 3, unde a fost invitat marţi seară, la Sinteza Zilei. După ce a fost dat afară, luni, din studioul Digi 24, Nicolicea l-a jignit din nou pe realizatorul TV, spunând că "îşi arăta dantura de porțelan pe care bănuiesc că o freacă cu tix".

Eugen Nicolicea a fost dat afara din studioul Digi24 dupa ce l-a jignit pe Moise Guran VIDEO
Eugen Nicolicea a fost dat afară din studioul Digi24 după ce l-a jignit pe Moise Guran VIDEO
Foto: captura Digi24

Eugen Nicolicea, care a fost dat afară dintr-o emisiune de la Digi 24, luni seara, a venit marţi seara, la Sinteza Zilei, la Antena 3, unde a anunţat că va sesiza CNA și a spus că subiectul a fost "montat".

Potrivit paginademedia.ro, postul Antena 3 a difuzat imagini cu momentul  de la Digi24, în timp ce pe ecran apărea titlul „Halucinant: Invitat dat afară pentru opinii diferite".

După vizionarea momentului, Nicolicea a fost felicitat că l-a întrebat pe Prelipceanu câţi oameni se uită la Digi24. Mihai Gâdea a prezentat inclusiv datele de audiență ale posturilor de știri, relatează sursa citată.

"A intervenit Guran (jurnalistul Moise Guran - n.r.), la trei cuvinte era numele meu. Mă uitam la domnul Prelipceanu (Cosmin Prelipceanu - moderator TV), nu a intervenit, nu i-a spus că nu poate să aducă acuzații fără dovezi și atunci am intervenit eu", a explicat Nicolicea, potrivit antena3.ro.

"Doamne ferește!", a exclamat Mihai Gâdea, după ce a comentat subiectul. Totodată, Nicolicea a spus că va sesiza CNA pentru acest incident şi a reluat jignirile la adresa lui Guran.

"Bătea câmpii cu grație (Moise Guran - n.r.), m-am uitat la domul Prelipceanu, nu a intervenit. Și a trebuit să-i răspund în mod direct. Așa cum le-am promis, o să sesizez CNA-ul împotriva lor. Era evident că lucrurile erau montate.

Își arăta dantura de porțelan pe care bănuiesc că o freaca cu tix. Indiferent că e bine, că e rău, el rânjește.

Mi-am dat doctoratul în procesul de calomnie, am câștigat 13 din 14 procese. Așa că știu foarte bine ce spun. La capitolul acesta sunt chiar specialist în insultă și calomnie, așa că chiar îi aștept să mă dea în judecată", a spus Nicolicea, potrivit paginademedia.ro.


 


Etichete: antena 3, Digi24, eugen nicolicea, moise guran

0/1 COMENTARII
Constantin
16 iun 18:34
+0
VOTURI
-0
Nicolicea sete specialist ,singur o afirma ,in mahalale ! Vocabularul sau,expresiile folosite,il definesc.Mergand pe drum ,intalnesti ,un "excrement".Daca ii dai o palma mirosi mai tare decat el! E mai bine sa l ocolesti!!Tv care doreste sa aibe "spectacol" pe EN trebuie sa laduca in emisie.Perlele folosite de N ii definesc educatia si personalitate!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE