Eugenie Bouchard i-a dat în judecată pe organizatorii turneului de la US OpenEugenie Bouchard i-a dat în judecată pe organizatorii turneului US Open după ce a căzut în vestiar. În urma accidentului, sportiva nu a mai putut să concureze la adevarata capacitate fizică, iar ulterior a fost nevoită să se retragă și de la China Open din cauza amețelilor

Eugenie Bouchard i-a dat in judecata pe organizatorii turneului de la US Open
Eugenie Bouchard i-a dat în judecată pe organizatorii turneului de la US Open

In septembrie, pe durata US Open, Eugenie a alunecat in vestiar si s-a lovit la cap. Bouchard nu a mai putut sa joace la ultimul Grand Slam al anului, iar apoi s-a retras si de la "China Open", din cauza ametelilor.

Dupa o perioada in care nu a putut sa joace din cauza problemelor, Bouchard a dat in judecata Asociatia de Tenis a Statelor Unite ale Americii (USTA).

"Eugenie a alunecat in vestiar pe o substanta straina (n.r. necunoscuta) si periculoasa", se precizeaza in plangerea jucatoarei din Canada.

In varsta de 21 de ani, Eugenie Bouchard se afla in acest moment pe locul 39 in ierarhia WTA, iar cea mai buna performanta a carierei este finala de la Wimbledon, din 2014, dupa ce in semifinale o eliminase pe Simona Halep.

Sursa: hotnews.ro

Etichete: accident, Eugenie Bouchard, us open

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h