Iordănescu, la sosirea în ţară: "Eu sunt principalul vinovat". Tricolorii, întâmpinaţi cu reproşuriSelecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, în noaptea de luni spre marţi, la sosirea delegaţiei României de la Campionatul European din Franţa, că îşi asumă eşecul echipei naţionale, considerând că este principalul vinovat pentru ratarea calificării în optimile de finală ale competiţiei.

Anghel Iordanescu
Anghel Iordănescu

"Eu sunt principalul vinovat. În numele echipei şi al meu personal vreau să-mi cer scuze în faţa suporterilor, a iubitorilor de fotbal din România. Îmi asum aceste rezultate, îmi asum comportarea şi evoluţia echipei la acest Euro. Nivelul fotbalului, problemele din fotbalul românesc, ne-au adus în această situaţie", a declarat Iordănescu la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, scrie realitatea.net.

Iordănescu a precizat că înţelegerea sa cu FRF expiră peste câteva zile şi continuarea lui la conducerea tehnică a echipei naţionale depinde de decizia preşedintelui FRF şi a Comitetului Executiv: "Contractul meu se încheie peste câteava zile. Decizia aparţine preşedintelui Burleanu şi Comitetului Executiv".

Preşedintele Federaţei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat că se va face o analiză şi că se vor lua unele decizii în urma participării la CE, fără a preciza dacă va continua colaborarea cu Iordănescu. "Rezultatul, acest eşec, din care ar trebui să învăţăm destul de multe, reprezintă o consecinţă a unei investiţii care nu a avut loc timp de 24 de ani. Mai aveţi răbdare să vă anunţăm şi rezultatele acestei analize şi deciziile pe care trebuie să le luăm", a declarat Burleanu, preluat de news.ro.

Lotul echipei naţionale a ajuns marţi, în jurul orei 3.00, pe Aeroportul Henri Coandă şi a fost întâmpinat de câţiva suporteri. Jucătorii nu au dorit să facă niciun fel de declaraţii.

Tricolorii au primit în schimb reproşuri de la cei câţiva suporteri care se aflau pe aeroportul Otopeni, relatează Digi 24.

„Ne-aţi făcut de râs! De râs şi de bătaie de joc sunteţi!", a strigat un suporter în aeroport.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor. România a ocupat ultimul loc în Grupa A.

România a pierdut anterior cu Franţa, scor 1-2, şi a remizat cu Elveţia, scor 1-1. Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

Etichete: anghel iordănescu, EURO 2016, România Euro 2016

0/1 COMENTARII
xyz
21 Jun 23:01
+0
VOTURI
-0
Nu pleca puiule. Mai sunt multe competitii unde pot sa ne jignesti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE