EURO 2016. Câți bani va câștiga Victor Pițurcă dacă România se califică la EURO 2016EURO 2016. Selecţionerul Victor Pițurcă are ocazia să câştige circa 800.000 de euro în următorul an, fiind cel mai bine plătit antrenor din România.

EURO 2016. Cati bani va castiga Victor Piturca daca Romania se califica la EURO 2016
EURO 2016. Câți bani va câștiga Victor Pițurcă dacă România se califică la EURO 2016

EURO 2016 ROMÂNIA. Selecţionerul naţionalei tricolore de fotbal are ocazia să câştige circa 800.000 de euro în următorul an. Contractul dintre Piţurcă şi FRF prevede bonusuri importante pentru calificarea la Euro 2016, scrie prosport.ro.

EURO 2016. VICTOR PIȚURCĂ: „Sunt un antrenor scump, chiar foarte scump", a spus Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, cu prilejul unei conferinţe de presă în care anunţa eşuarea negocierilor cu Al Ittihad, club din Arabia Saudită. Piţurcă a ratat şansa de a câştiga, potrivit propriilor spuse, circa 5 milioane de euro din contractul cu saudiţii, însă înţelegerea lui cu Federaţia Româna de Fotbal este una deosebit de avantajoasă.

EURO 2016 ROMÂNIA. Din salarii, prime şi alte bonusuri, Victor Piţurcă se poate aştepta să câştige circa 800.000 de euro în următorul an calendaristic. O bună parte din această sumă provine din prima de 350.000 de euro pe care selecţionerul o are stipulată în contract pentru atingerea obiectivului de calificare la Euro 2016, unul care este realizabil datorită startului bun în campania de calificare, 1-0 cu Grecia la Pireu, dar şi datorită noului sistem de calificare implementat de UEFA.

EURO 2016 ROMÂNIA. "Vreau să le mulţumesc celor de la Al Ittihad, m-au dorit foarte mult, dar nu tot timpul ce ne dorim se şi întâmplă", a afirmat Victor Piţurcă.

EURO 2016. În aceste condiţii, Piţurcă şi-a asigurat primul loc într-un top al celor mai bine plătiţi antrenori din sportul de la noi din ţară, principalul „concurent" fiind daneza Mette Klit, antrenoarea echipei de handbal feminin CSM Bucureşti.

EURO 2016 ROMÂNIA. În contractul de muncă al lui Victor Piţurcă, Federaţia Română de Fotbal condusă în momentul încheierii înţelegerii de Mircea Sandu i-a oferit selecţionerului o serie lungă de beneficii de ordin financiar. Dacă sub titlul de „salariu de bază" apare suma echivalentă a 1585 euro net pe lună, Piţurcă se bucură de o „indemnizaţie sportivă anuală" în cuantum de 400.000 de euro net, acesta fiind de fapt „salariul" antrenorului.

EURO 2016.Veniturile totale anuale ale lui Piţurcă se pot completa cu primele pe care acesta le primeşte pentru convocările jucătorilor. Astfel, pentru convocările făcute la un meci disputat în România, antrenorul primeşte 300 de euro pe zi, iar pentru jocurile în străinătate suma creşte la 500 de euro pe zi. În condiţiile în care procesul durează circa 5 zile, din momentul reunirii lotului şi până în ziua meciului, la fiecare dintre cele zece jocuri din campania de calificare pentru Euro 2016 FRF îi plăteşte lui Piţurcă între 1500 şi 2500 de euro sub formă de „primă sportivă".

Citește continuarea pe prosport.ro.

Etichete: EURO 2016, Federatia Romana de Fotbal, frf, România, UEFA, Victor Piţurcă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE