EURO 2016. Ce amicale pregătește ECHIPA NAȚIONALĂ înainte de Campionatul EuropeanEURO 2016. Naționala de fotbal a României va disputa trei partide de pregătire până la EURO 2016, cu RD Congo, Ucraina și Georgia, chiar înaintea turneului final din Franța (10 iunie - 10 iulie).

Echipa Romaniei va juca trei amicaluri inainte de EURO 2016
Echipa României va juca trei amicaluri înainte de EURO 2016

EURO 2016. ''Tricolorii'' vor pregăti Campionatul European cu un cantonament în Alpi, în localitatea Saint-Vincent din Italia. Echipa antrenată de Anghel Iordănescu va fi cazată la Grand Hotel Billia între 18 și 30 mai, anunță FRF.

România va disputa două meciuri amicale la Saint-Vincent, primul împotriva reprezentativei Republicii Democratice Congo, pe 25 mai, de la ora locală 20,00 (21,00 ora României), pe stadionul din localitate, iar al doilea contra Ucrainei, pe 29 mai, de la ora locală 19,30 (20,30 ora României), pe stadionul Olimpic din Torino.

EURO 2016. Naționala RD Congo, locul 51 în clasamentul FIFA pe luna aprilie, este dublă câștigătoare a Cupei Africii pe Națiuni, în 1968 și 1974. Printre cei mai reprezentativi jucători se numără Mbokani (Norwich City), Bakambu (Villarreal), Bolasie (Crystal Palace), N'Sakala (Anderlecht), M'Poku (Chievo) și Kebano (Genk). Pentru RD Congo joacă și Jeremy Bokila, fost atacant în Liga I, precizează sursa amintită. 

Selecționata Ucrainei, locul 22 în ierarhia mondială, s-a calificat la Campionatul European din Franța după un baraj cu Slovenia (2-0, 1-1). Selecționerul Mihailo Fomenko are la dispoziție un lot format în mare parte din jucători care evoluează în prima ligă internă, la Șahtior Donețk (Piatov, Kucer, Rakițki, Stepanenko) și Dinamo Kiev (Gusev, Iarmolenko, Haceridi), alături de stranierii Konoplianka (Sevilla) sau Kraveț (Stuttgart).

EURO 2016. Pe 3 iunie, înaintea plecării spre Franța, tricolorii vor disputa în România o ultimă partidă amicală, împotriva Georgiei. La EURO 2016, România face parte din Grupa A și va juca meciul de deschidere a competiției, pe 10 iunie, contra Franței, pe Stade de France. Următoarele două meciuri vor fi împotriva Elveției (15 iunie, Parc des Princes — Paris) și Albaniei (19 aprilie — Lyon).

Etichete: amicale nationala romaniei, amicale romania, Campionatul European de Fotbal, EURO 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE