EURO 2016: INTRARE LIBERĂ la meciul ROMÂNIA-GEORGIA pentru copiiFRF a anunţat, miercuri, că la meciul amical susţinut de România în compania naţionalei Georgiei, pe 3 iunie, la Bucureşti, pe Naţional Arena, copiii vor avea acces gratuit.

EURO 2016: INTRARE LIBERA la meciul ROMANIA-GEORGIA pentru copii
EURO 2016: INTRARE LIBERĂ la meciul ROMÂNIA-GEORGIA pentru copii
Foto: wikipedia.org

În vederea participării la Campionatul European din Franţa, naţionala României va susţine trei jocuri de pregătire. Cu Republica Democrată Congo, Ucraina şi Georgia. Ultimul se va disputa pe 3 iunie, la Bucureşti, pe Naţional Arena, de la ora 21:00.

Suporterii care vin însoţiţi la meci de cel puţin un copil îşi pot achiziţiona bilete într-un sector special de la Tribuna Est. Cu ocazia Zilei Copilului, la partida România - Georgia, pentru biletul fiecărui minor sub 14 ani se va aplica, la finalizarea comenzii, reducere de sută la sută. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porţile de acces ale Arenei Naţionale, se arată într-un anunță publicat de Federaţia Române de Fotbal.

Biletele pentru ultimul meci amical al elevilor lui Anghel Iordănescu înainte de plecarea în Franţa, la Campionatul European, au fost puse în vânzare începând de vineri, 20 mai, şi pot fi achiziţionate de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Preţurile biletelor la meciul România - Georgia sunt:

Peluze (inel 1 şi 2): 15 RON
Peluze (inel 3): 10 RON
Tribuna Vest (inel 2): 50 RON
Tribuna Vest (inel 3): 30 RON
Tribuna Est (inel 1 şi 2): 50 RON
Tribuna Est (inel 3): 30 RON
Family Zone / Tribuna Est (inel 1 şi 3): 50 RON
VIP 1: 500 RON
VIP 2: 300 RON

România va disputa, în acestă seară, primul din cele trei jocuri de pregătire. În catonamentul din Italia, la Como, elevii lui Anghel Iordănescu vor juca împotriva naţionalei Republicii Democrate Congo, de la ora 21:00.

Etichete: EURO 2016, romania georgia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE