EURO 2016. Meciurile se văd pe ecrane gigant în BUCUREŞTI şi alte oraşe din RomâniaMeciurile de fotbal din cadrul EURO 2016 se văd pe mai multe ecrane gigant, în București și alte orașe ale țării, pe toată durata competiției continentale.

Meciuri Euro 2016 vizionate pe ecrane gigantice
Meciuri Euro 2016 vizionate pe ecrane gigantice

Timp de o lună de zile, în perioada 10 iunie — 10 iulie 2016, Administrația locală a Sectorului 1 București a amplasat pe platoul din fața Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitală pot vedea, în mod gratuit, partidele de la EURO 2016, scrie Agerpres.

Pe de altă parte, două ecrane cu dimensiunile de 16 x 9 metri și 9 x 6 metri, care se află la Therme București, unde programul este extins până la ora 1,00 am în fiecare zi.

La fel se întâmplă și în multe locuri din țară. Iubitorii fotbalului vor putea viziona, în direct, toate meciurile din Campionatul European de Fotbal, pe un ecran gigant, instalat în Piața 25 Octombrie din Satu Mare.

La rândul lor, clujenii amatori de fotbal și de distracție sunt așteptați pe Cluj Arena, acolo unde pot vedea toate meciurile Campionatului European din Franța. 

În plus, proprietarii de terase au amenajat spații speciale cu televizoare de mari dimensiuni, unde se transmit meciurile EURO 2016.

Etichete: ecrane gigantice, ecrane gigantice bucuresti, EURO 2016, euro 2016 ecrane, meci Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE