EURO 2016: Suporteri români, steliști și dinamoviști, REȚINUȚI la Paris după ce s-au bătutNouă români au fost reţinuţi de autoritățile de la Paris, în urma unei altercaţii între dinamovişti şi stelişti. MAE a anunțat că au fost emise mandate de arest preventiv prelungite pentru doi fani.

EURO 2016: Suporteri romani, stelisti si dinamovisti, REȚINUȚI la Paris dupa ce s-au batut
EURO 2016: Suporteri români, steliști și dinamoviști, REȚINUȚI la Paris după ce s-au bătut
Foto: nasul.tv

După ce liderul PCH, Elias Bucurică, a fost bătut serios de membri Peluza Sud Steaua în apropierea Parc des Princes, fanii dinamovişti s-au răzbunat asupra unui grup de stelişti pe care i-au atacat într-un bar din Paris. Scandalul provocat a alertat forţele de ordine, iar sursele ProSport indică faptul că mai mulţi suporteri români din cele două galerii au fost ridicaţi de poliţie.

Informaţia este confirmată de biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe, contactat de ProSport.ro:

"Ca urmare a demersurilor întreprinse de către Ambasada României la Paris, prin intermediul ataşatului de interne din cadrul misiunii diplomatice, pe lângă autorităţile competente franceze, a rezultat că în urma altercaţiei au fost reţinuţi nouă cetăţeni români. Şapte dintre cetăţenii români au fost ulterior puşi în libertate, pentru alţi doi fiind prelungită măsura reţinerii.Până în acest moment, niciunul dintre cetăţenii români nu a solicitat asistenţă consulară din partea Ambasadei României la Paris."

Etichete: bataie suporteri, EURO 2016, meci

0/1 COMENTARII
artiom
14 iun 10:34
+0
VOTURI
-0
Cat de limitati sunt..sa bati drumul la Paris si sa te bati cu alti idioti doar pentru ca sunt stelisti sau dinamovisti. Si toate astea la meciul Romaniei, cand jucam cu alta nationala. Si asta dupa episodul Budapesta. Animalele astea ne fac de rusine peste tot.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE