EURO 2016. Traian Băsescu, despre meciul de fotbal Franța - România. Care este pronosticul săuEURO 2016. Președintele PMP, Traian Băsescu, a pronosticat, joi, că meciul de fotbal Franța - România din deschiderea EURO 2016 se va încheia în favoarea tricolorilor. De asemenea, acesta a vorbit despre faptul că a obținut cetățenia Republicii Moldova.

Traian Basescu
Traian Băsescu

"Va fi 0-1", a spus Băsescu, la Palatul Parlamentului, precizând că nu va merge la Paris pentru acest meci. Partida de deschidere a EURO 2016 dintre selecționatele Franței și României se va desfășura vineri la Paris, scrie Agerpres.


Președintele Traian Băsescu s-a declarat mulțumit joi de faptul că a obținut cetățenia Republicii Moldova și a subliniat că pentru el acest lucru era o obligație pe care și-a asumat-o public.

"Am avut o obligație. M-am angajat public să solicit cetățenia Republicii Moldova. Am aflat astăzi că președintele Timofti a semnat decretul. Sunt mulțumit", a afirmat Băsescu.

El a infirmat că ar avea planuri politice legate de Republica Moldova. "Nu am", a răspuns Băsescu, întrebat în acest sens. Președintele PMP a adăugat că va discuta cu șeful statului moldovean, Nicolae Timofti, în vederea depunerii jurământului în calitate de proaspăt cetățean al Republicii Moldova.

"Va trebui să vedem, va trebui să discutăm cu domnul președinte Timofti", a spus Băsescu.

Traian Băsescu și soția sa, Maria, au primit cetățenia Republicii Moldova, decretele de acordare fiind semnate joi de către președintele Nicolae Timofti. Soții Băsescu au depus cererea pentru a obține cetățenia Republicii Moldova la 18 martie.

Etichete: EURO 2016, Traian Băsescu, traian basescu cetatenie, traian basescu pronostic euro 2016, traian basescu republica moldova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE