EUROPAfest 2015 selectează voluntari. Aplicaţiile sunt deschise până pe 14 martieEUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic dă șansa tinerilor să se implice în mod activ în pregătirea ediției 2015 și să se alăture echipei ca voluntari. Aplicațiile sunt deschise până pe 14 martie.

EUROPAfest 2015 selecteaza voluntari. Aplicatiile sunt deschise pana pe 14 martie
EUROPAfest 2015 selectează voluntari. Aplicaţiile sunt deschise până pe 14 martie
Foto: organizatorii

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:

"Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană responsabilă și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2015 este locul ideal pentru tine !"

Festivalul dorește să deschidă gustul tinerei generații pentru implicare responsabilă în comunitate. Punând accent pe calitate și profesionalism, EUROPAfest oferă tinerilor oportunitatea de a descoperi atmosfera electrizantă din spatele scenei, de a-și dezvolta noi abilități și aptitudini, de a cunoaște oameni noi și de a trăi experiențe memorabile.

Mai multe detalii despre voluntariat se găsesc pe site-ul organizatorului www.jmEvents.ro.

EUROPAfest 2015 - jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. În 2015 festivalul sărbătorește 10 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. În perioada 8 – 23 mai 2015, EUROPAfest prezintă concerte, concurs de jazz, concurs de vioară, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.

Etichete: EUROPAfest, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE