EUROPARLAMENTARE 2014: Fosta gimnastă, Corina Ungureanu, şi-a depus candidatura pentru PEEUROPARLAMENTARE 2014. Fosta campioană mondială la gimnastică Corina Ungureanu şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Central dosarul de candidatură. Fista gimnastă va candida ca independent.

Fosta gimnasta Corina Ungureanu si-a depus candidatura pentru Parlamentul European
Fosta gimnastă Corina Ungureanu şi-a depus candidatura pentru Parlamentul European

EUROPARLAMENTARE 2014. Corina Ungureanu a strâns 103.027 de semnături de susţinere a candidaturii sale, faţă de minimum necesar de 100.000, informează Mediafax. Ea a venit însoţită de tineri care purtau hanorace inscripţionate „Independent Corina Ungureanu. Campioană mondială la gimnastică”.

EUROPARLAMENTARE 2014.  Încă din august 2013, Corina Ungureanu şi-a anunţat decizia de a candida ca independent pentru un mandat de europarlamentar la alegerile din acest an. Ea a anunţat atunci că, pentru a putea candida, a decis să demisioneze din PSD, partid al cărei membru devenise în urmă cu peste un an, după ce a renunţat la apartenenţa sa la UNPR.

EUROPARLAMENTARE 2014. Corina Georgiana Ungureanu, născută în 29 august 1980 la Ploieşti, a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999. Ea a fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câştigat de două ori titlul mondial şi a fost campioană europeană la sol în 1998.

Etichete: candidatură, Corina Ungureanu, europarlamentare 2014, Parlamentul European

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE