Europarlamentarii PSD vor să înlocuiască Realitatea Tv cu Antena 3, în reţeaua PEEuroparlamentarii PSD vor să înlocuiască Realitatea TV cu Antena 3, în reţeaua TV a Parlamentului European.

Europarlamentarii PSD  vor sa inlocuiasca Realitatea Tv cu Antena 3, in reteaua PE
Europarlamentarii PSD vor să înlocuiască Realitatea Tv cu Antena 3, în reţeaua PE
Foto: dcnews.ro

Cristian Preda a anunţat demersul celor 17 europarlamentari la Bruxelles, PSD şi ALDE aceştia depunând o cerere pe care se găsesc nume ca Damian Drăghici, Claudia Ţapardel, Norica Nicolai(ALDE), Mircea Diaconu sau Grapini, informează reportervirtual.ro.

Iată anunţul făcut de europarlamentarul Cristian Preda:

Pesediștii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor inițiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepționate în birourile de la ‪#‎PE‬. Până acum, se prindeau Realitatea tv și TVR international, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2. Pesediștii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, așa că au semnat o petiție prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea & co. E neîndoielnic că nu diar românii, ci toți cetățenii europeni vor fi mult mai bine reprezentați dacă Daciana aude permanent glăsciorul Danei Grecu, iar Grapini – șoapta lui Gâdea!

Etichete: antena 3, Cristian Preda, Parlamentul European, receptie realitatea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE