Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, va intra în cursa pentru prezidențialeMonica Macovei a făcut un anunţ-surpriză, duminică, pe contul personal de Facebook. Europarlamentarul PDL şi-a declarat intenţia de a intra în cursa alegerilor prezidenţiale și a solicitat să fie inclusă în "procesul de selecție a candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale".

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Monica Macovei: "Sunt singura care il poate bate pe Ponta"
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei: "Sunt singura care îl poate bate pe Ponta"

"Cer să fiu inclusă în procesul de selecție a candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale", a scris Monica Macovei pe Facebook, potrivir romaniatv.net.

Eurodeputatul PDL a declarat că "indiferent cum va fi conceput acest proces de selecție, sondaj sau o altă metodă, fiecare potențial candidat trebuie reevaluat".

"Am dreptul și cer să fiu inclusă în procesul de măsurare a condidaților dreptei pentru alegerile prezidențiale", a subliniat Macovei.

Monica Macovei a adăugat că "procesul de selecție a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricarei persoane care are șanse să învingă PSD la alegerile prezidenţiale".

Europarlamentarul PDL crede că dreapta trebuie să aibă "un candidat care să răspundă așteptărilor celor care merg în mod constant la vot, dar și ale celor care sunt dezamăgiți și nu votează".

Monica Macovei a declarat luni ca i-a cerut presedintelui PDL, Vasile Blaga, sa o includa in evaluarea interna pentru selectarea candidatului la prezidentiale, dar presedintele PDL "a avut o alta opinie". Macovei a spus la B1 ca va continua sa adreseze conducerii PDL aceasta solicitare si a refuzat sa spuna daca va candida independenta la prezidentiale daca nu va fi inclusa in procesul de selectie.

În plus, susţine Monica Macovei, "electoratul vrea un candidat credibil, cu forță, capabil să asigure și să garanteze un stat de drept puternic, funcțional, cu economie liberă și sănătoasă, cu o competiție corectă, un stat în care educația și sănătatea sunt priorități, un candidat care să garanteze integrarea deplină a țării în spațiul euro-atlantic".

Monica Macovei a precizat că are capacitatea și determinarea deja demonstrate" pentru "a garanta îndeplinirea acestor obiective" și de aceea a luat decizia de a solicita includerea ei în "măsurarea și selectarea candidaților cu șanse la alegerile prezidențiale".

Etichete: cursa pentru Cotroceni, monica macovei, prezidențiale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE