EUROVISION 2016. Cu ce piesă intră Mihai Trăistariu în competiţia Eurovision 2016. VIDEOEUROVISION 2016. Mihai Trăistariu a lansat videoclipul piesei ”Paradisio”. Cu această melodie, artistul s-a înscris la Selecția Națională Eurovision 2016.

EUROVISION 2016. Cu ce piesa intra Mihai Traistariu in competitia Eurovision 2016. VIDEO (Foto estctoday.com)
EUROVISION 2016. Cu ce piesă intră Mihai Trăistariu în competiţia Eurovision 2016. VIDEO (Foto estctoday.com)

EUROVISION 2016: „Paradisio‬" este o piesă în limba engleză compusă de Mihai Trăistariu împreună cu Robby G. și Dumi Pădure. Prin versurile melodiei se relatează o poveste de iubire, în care "Paradisio" este ființa supremă care l-a cucerit pe artist. Pentru a o găsi, cântărețul explorează întregul univers, găsind-o în final pe planeta ei, scrie infomusic.ro.

Videoclipul melodiei a costat, conform artistului, 15.000 de euro. În acest proiect a fost implicată o echipă de 25 de specialiști de peste hotare, care au creat un decor SF, în ton cu tematica piesei.

Când are loc selecția națională pentru EUROVISION 2016

EUROVISION 2016: Selecţia naţională a concursului Eurovision 2016 se va realiza prin două show-uri, transmise în direct de TVR, pe 4 şi 6 martie, iar reprezentantul României va fi desemnat, în premieră, prin votul publicului, informează Televiziunea Română.

Iuliana Marciuc este producătorul selecţiei naţionale a Eurovision 2016, pentru al doilea an consecutiv, iar anul acesta va conduce delegaţia României la Stockholm. Regia show-urilor va fi realizată de Dan Manoliu.

Pe 8, 9 şi 10 februarie vor avea loc preselecţiile (piesele vor fi audiate de juriu), iar pe 11 februarie vor fi anunţate cele 12 piese care vor intra în concurs.

EUROVISION 2016: Anul acesta, modul în care va fi ales reprezentantul României la Eurovision este unul diferit faţă de ediţiile precedente. Selecţia naţională se va face prin două show-uri, transmise în direct de TVR: semifinala, pe 4 martie, şi finala, pe 6 martie.

În semifinală vor intra 12 piese, dintre care şase vor accede în finală: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot. În finala selecţiei naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre cele şase piese rămase în concurs, prin televot.

EUROVISION 2016: Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, având semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă.

Mai multe detalii, precum şi Regulamentul oficial al concursului vor putea fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro. 

EUROVISION 2016

Etichete: eurovision 2016, mihai traistariu, videoclip ”Paradisio”

0/1 COMENTARII
Johanna
27 Jan 05:43
+0
VOTURI
-0
Bafta Mihai !! You will win in Stockholm !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE