EUROVISION 2016. Hayley Evetts s-a retras din competiție. Cine îi ia locul în semifinaleEUROVISION 2016. Artista britanică Hayley Evetts, calificată în semifinala Selecției Naționale Eurovision România 2016, și-a anunțat retragerea din concurs din cauza unor probleme de sănătate. Locul ei în semifinală va fi luat de una dintre rezerve.

EUROVISION 2016. Hayley Evetts s-a retras din competitie. Cine ii ia locul in semifinale
EUROVISION 2016. Hayley Evetts s-a retras din competiție. Cine îi ia locul în semifinale

EUROVISION 2016.  "Cu mare tristețe și regret vă anunțăm că, urmare a unei accidentări serioase la genunchi, Hayley Evetts a fost sfătuită să nu mai cânte sau să facă efort timp de șase săptămâni. Deoarece regulile concursului nu ne permit să aducem un interpret care să o înlocuiască pe Hayley, nu avem de ales decât să ne retragem piesa 'Brand New Day' din semifinalele României Eurovision 2016", a declarat Martyn Baylay, compozitorul piesei, citat în comunicat.

EUROVISION 2016.  Conform regulamentului, în locul artistului retras intră una dintre rezerve, în funcție de notele obținute din partea juriului. În această situație, trupa Gașca de acasă va concura în semifinala din 4 martie, de la Baia Mare, cu piesa "Tu ești povestea".

EUROVISION 2016.  Selecția Națională se va desfășura la Sala Sporturilor din Baia Mare în perioada 4-6 martie și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro.

Sursa: romaniatv.net

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE