EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. Elevii de clasa a VIII-a intră de vineri în vacanțăEVALUARE NAŢIONALĂ 2016. Elevii de clasa a VIII-a vor intra de vineri în vacanță, înscrierile pentru Evaluarea Națională urmând să se facă între 15 și 17 iunie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

 EVALUAREA NATIONALA 2016
EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016

EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. Pe 27 iunie va avea loc proba la Limba și literatura română — probă scrisă, pe 28 iunie — cea la Limba și literatura maternă — probă scrisă pentru absolvenții de gimnaziu aparținând minorităților naționale, iar pe 29 iunie — proba la Matematică.

Rezultatele se vor afișa pe 1 iulie până la ora 16,00 și tot în aceeași zi vor putea fi depuse contestațiile, între orele 16,00 — 20,00. Rezultatele finale după contestații vor fi făcute publice pe 5 iulie.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. Prima repartizare computerizată în învățământul liceal de stat pentru absolvenții de gimnaziu va fi pe 19 iulie, potrivit calendarului admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul 2016 — 2017, publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Între 8 și 12 iulie vor fi completate opțiunile în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora asistați de diriginți.

Pe 20 iulie se vor afișa de către fiecare unitate de învățământ liceal listele candidaților repartizați în acea unitate.

Pe 28 iulie va avea loc a doua repartizare computerizată și se va afișa de către fiecare unitate de învățământ liceal de stat lista candidaților repartizați în acea unitate în a doua etapă.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2016.  A treia repartizare computerizată a absolvenților clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare, va avea loc pe 1 și 2 septembrie.

În ceea ce privește admiterea candidaților pentru învățământul seral și pentru cel cu frecvență redusă repartizarea acestora se va face în perioada 27 — 29 iulie.

Între 11 și 13 iulie se va face repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru romi, iar între 14 și 16 iulie înscrierea și repartizarea candidaților pentru învățământul special.

Celelalte clase din învățământul preuniversitar vor încheia anul școlar pe 24 iunie. Cursurile claselor terminale din învățământul liceal s-au încheiat pe 3 iunie.

Etichete: elevi clasa a VIII a VACANTA, EVALUARE NAŢIONALĂ 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE