EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2016. Elevii încep luni probele. MODELE SUBIECTE, potrivit edu.roEVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2016. Evaluările Naţionale de la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a continuă săptămâna viitoare cu testele pentru elevii din clasa a II-a, acesta fiind ultimul set de teste din cadrul acestor evaluări care realizează un diagnostic al sistemului, rezultatele nefiind trecute în catalog. B365.ro vă prezintă MODELE TESTE LA LIMBA ROMÂNĂ CITIT ŞI SCRIS ŞI LA MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A , dar şi TESTELE de la Evaluarea Naţională 2015, potrivit edu.ro.

EVALUARE NATIONALA CLASA A II-A 2016
EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2016
Foto: ziuaveche.ro

EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2016. Elevii de clasa a II-a susţin luni, 06 iunie, testul scris de la limba română, urmând ca marţi, 07 iunie, să susţină testul de citire în limba română, iar pe 08 iunie va avea loc testul de la matematică.

De asemenea, elevii din rândul minorităţilor naţionale vor susţine marţi testul scris-citit în limba română pentru minorităţi, iar pe 09 şi 10 iunie vor avea loc testele scris şi citit în limba maternă. Fiecare testare durează 30 de minute.

MODELE TESTE LIMBA ROMÂNĂ CITIT EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A

MODELE TESTE LIMBA ROMÂNĂ SCRIS EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A

MODELE TESTE LIMBA ROMÂNĂ CITIT EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A

MODELE TESTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A


TESTELE DE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ CLASA A II-A DIN 2015:

TEST 1 LIMBA ROMÂNĂ CITIT EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2015

TEST 2 LIMBA ROMÂNĂ CITIT EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2015

TEST 1 LIMBA ROMÂNĂ SCRIS EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2015

TEST 2 LIMBA ROMÂNĂ SCRIS EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2015

TEST 1 MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2015

TEST 2 MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2015

În ultimele două săptămâni au susţinut Evaluările Naţionale şi elevii de clasa a VI- şi cei de clasa a IV-a.

EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2016. Rezultatele acestor teste nu se trec în catalog, ci stau la baza realizării unei fişe pentru fiecare elev în parte. Rezultatele sunt comunicate individual elevilor şi părinţilor, iar ministerul Educaţiei va realiza un raport naţional pe baza lor care va arăta în detaliu nivelul copiilor pe parcursul lor şcolar, înainte de a ajunge la Evaluarea Naţională de la clasa a VIII-a.

Etichete: EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2016 limba romana, EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-a 2016 matematica, EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A2016, MODELE TESTE LIMBA ROMÂNĂ CITI EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A, MODELE TESTE LIMBA ROMÂNĂ SCRIS EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A, subiecte EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A 2016 matematica, subiecte EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A II-A limba romana 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE