EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, clasa a IV-a. Elevii susțin MIERCURI EVALUAREA NAȚIONALĂ la MATEMATICĂEVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, CLASA A IV-A, MATEMATICĂ. Elevii de clasa a IV-a susțin miercuri proba la MATEMATICĂ, după ce săptămâna trecută elevii de clasa a II-a au susținut probele pentru Evaluarea Națională. 

 

EVALUAREA NAȚIONALA 2015, clasa a IV-a. Elevii sustin MIERCURI EVALUAREA NAȚIONALA la MATEMATICA
EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, clasa a IV-a. Elevii susțin MIERCURI EVALUAREA NAȚIONALĂ la MATEMATICĂ
Foto: realitatea.net

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, CLASA A IV-A, MATEMATICĂ. Elevii de clasa a IV-a sunt testaţi la limba română, matematică şi limba maternă. Evaluarea competențelor la finalul clasei a IV-a a început pe 26 mai cu proba la limba română şi va fi urmată pe 27 mai de proba la matematică, potrivit Ministerului Educaţiei. Elevii au la dispoziţie 60 de minute pentru a rezolva subiectele.

VEZI AICI Modele de subiecte la Matematică, clasa a IV-a

VEZI AICI Modele de subiecte la Matematică, clasa a IV-a

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, CLASA A IV-A, MATEMATICĂ. Ultima evaluare a competențelor, cea la clasa a VI-a, va începe în 2 iunie cu proba de limbă și comunicare. Pe 3 iunie, va avea loc proba la matematică și științe ale naturii.

Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română și evaluarea competențelor de matematică. Potrivit metodologiei, testele elaborate pentru clasa a VI-a vizează evaluarea unor competențe din aria curriculară "Limbă și comunicare" și din aria curriculară "Matematică și științe ale naturii".

Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, CLASA A IV-A, MATEMATICĂ.  Rezultatele individuale obținute nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia.

Etichete: bareme EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015 matematică, clasa a IV-a, EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015, matematică, miercuri, subiecte EVALUAREA NAȚIONALĂ 2015 matematică

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h