10 evenimente cu INTRAREA LIBERĂ care au loc în Bucureşti, în weekendul 25-26 iulieCine nu se sperie de canicula anunţată pentru acest weekend poate participa la o diversitate de evenimente cu intrarea liberă programate în aer liber, în Capitală: concerte, filme, târguri, piese de teatru, dar şi ateliere. Lista o găsiţi mai jos.

1. Concert Mircea Vintilă în Parcul IOR

Mircea Vintilă va susţine vineri, 24 iulie 2015, de la ora 20.00, un concert în foişorul din Parcul Al.I. Cuza. Tot aici va avea loc, sâmbătă, între orele 18.00-20.00, un concert susţinut de Lavinia Răducanu şi Gabi Muzicas. Duminică, de la ora 18, va concerta trupa  Classic Band 2000.

2. Maraton de filme în Parcul Herăstrău

Vineri, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău, va fi proiectat Filmul Ascensiunea lui Jupiter (ora 21.30). Sâmbătă, de la ora 20, va avea loc un concert, urmat de un maraton de filme (Focus, Man of Steel, Elita gangsterilor, Judecătorul).

Duminică, de la 17, va avea loc o bătaie cu apă, urmată de o sesiune de Board Games şi de filmul Viciu Internet.

Tot în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, este instalat cinematrograful în aer liber "CineParK".

„The November Man", cu Pierce Brosnan în rolul principal, va fi difuzat vineri, 24 iulie, de la 19.30. „O săptămână de pomină" (The Longest Week) şi „Fury", ultimul film al lui Brad Pitt, vor fi difuzate sâmbătă, 4 iulie, de la 19.30.

3. Târg de antichităţi la MŢR

În perioada 24 - 26 iulie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Roman și pe Aleea Samurcaș are loc „Cufărul cu antichități". 

Colecționari și pasionați de artă vor fi prezenți cu antichități țărănești, mobilier și obiecte din gospodăria țărănească, pânză de casă și lăzi de zestre, țesături, covoare, costume, putinee, blidare, vase din ceramică, fotografie și cărți poștale, porțelanuri și cristale, numismatică și medialistică, bijuterii vintage, carte veche și documente, miniaturi, tablouri, ceasuri, pendule și accesorii. Detalii, AICI.

4. Teatru în Centrul Vechi

Festivalul de teatru Bucureştii lui Caragiale continuă, în Centrul Vechi, cu următorul program: 

Vineri:

20.30- Băieţii de aur

Sâmbătă:

20:30 - MEDITERANIAN ORGANIZATION

Duminică:

20:00 - MEDITERANIAN ORGANIZATION

5. Atelier de pictură la Biblioteca Metropolitană

Biblioteca Metropolitană vă invită sâmbătă, 25 iulie 2015, de la ora 10, să pictaţi vitrina Filialei "Marin Preda".

Atelierul este coordonat de pictoriţele Florentina Rizea şi Maria Ivan-Gurzu şi are loc în strada Ştirbei Vodă, nr. 168.

6. "Grădina din Cărţi", în Grădina Botanică

Grădina din Cărţi este un proiect al orgnaizaţiei TeamWorg, prezentat drept un spaţiu dedicat lecturii şi studiului, un loc unde elevii şi studenţii pot veni să citească. Grădina se deschide sâmbătă, la ora 10, iar, de la ora 11.00,  vor avea loc workshopuri, dar şi un concurs foto. Duminică, între orele 10.00 şi 16.00, vor fi reluate atât workshopurile, cât şi concursul foto.

7. Târg "Modă pe îndelete" pe Dianei 4

Sâmbăta şi duminică, între orele 11:00 – 18:00, pe strada Dianei nr. 4, sunteţi aşteptaţi la o sesiune de cumpăraturi cu reduceri de până la 50 %.

Aici veţi gasi colecţii ale tinerilor designeri, producători de serie mică, accesorii, bijuterii, piese vintage, dar şi o multime de cadouri. 

8. Simfonii de vară  în Parcul Colţea 

Sâmbătă, între orele 20.00-21.30, va avea loc un concert susţinut de cvartetul Blade Strings. Duminică, în acelaşi interval orar, va concerta cvartetul Passione.

9. Târg de haine şi accesorii la Alandala Cafe

str. Aurel Vlaicu, nr. 70

Sâmbătă 25 iulie, începând cu ora 12:00, va fi deschis un târg la care veţi găsi haine, genți, bijuterii, tablouri, accesorii hand-made, cărți şi obiecte Deco. Intrarea este liberă, iar la târg puteți dona haine sau jucării pentru copiii de la asociația „Ana si Copiii".

10. Ateliere pentru copii, în Parcul Drumul Taberei 

În weekendul 25 – 26 iulie 2015, în Parcul Drumul Taberei va avea loc evenimentul „Vara în parc". Activităţi precum ateliere de pictură şi coloristică, animatori cu jocuri interactive, piese de teatru şi multe altele se vor desfăşura între orele 10.00 – 12.00, lângă locul de joacă pentru copii, intrarea de la Tricodava.

sursa foto: cartoonstock.com

Etichete: evenimente intrare libera, evenimente iulie, evenimente weekend, intrare libera, review

0/1 COMENTARII
ețcu
25 iul 23:16
+0
VOTURI
-0
sunt foarte binevenite toate aceste momente culturale

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h