Recomandări pentru weekendul 26-27 martie 2016: Concerte, prezentări şi festivaluri în BucureştiBucureştiul ne oferă, şi în acest weekend, modalităţi diverse de petrecere a timpului liber. În acest sfârşit de săptămână au loc evenimente dedicate pasionaţilor de astronomie, ciclism sau urbanism, dar şi festivaluri, concerte sau expoziţii dedicate publicului de orice vârstă.

Salonul Bicicletei 2016

În acest weekend, la Romexpo, are loc Salonul Bicicletei 2016. Organizatorii anunţă că aici vor fi prezente reprezentanțele mărcilor de biciclete, echipamente și accesorii de profil, într-un cadru prietenos și plin de surprize. Programul evenimentelor şi detalii, aici

Program de vizitare:

Vineri 25 martie • 12:00 – 20:00

Sâmbătă 26 martie • 10:00 – 20:00

Duminică 27 martie • 10:00 – 16:00

Prezentarea de astronomie "Câte stele sunt pe cer?", la Palatul Suţu

Specialiştii de la Observatorul Astronomic "Vasile Urseanu" vă aşteaptă, sâmbătă, la orele 19, la prezentarea"Câte stele sunt pe cer" susţinută de Adrian Şonka.

Prezentarea se face folosind un program de astronomie creat de National Astronomical Observatory of Japan (NAOJ), fiind însoțită de explicații „pe viu”. Biletul costă 5 lei. 

Prezentarea "Câte stele sunt pe cer" cu Adrian Şonka, sâmbătă, 12 martie 2016.

Posted by Observatorul Astronomic  „Amiral Vasile Urseanu” on Thursday, 17 March 2016

Concert Maria Răducanu la Teatrul de Artă, sâmbătă, 26 martie, ora 21

Maria Răducanu va urca, sâmbătă, pe scena Teatrului de Artă din Bucureşti. Biletele costă 31,5 lei (21 de lei pentru studenţi, elevi şi pensionari). Detalii, aici

Prezentare şi plimbare urbană "Cum să înţelegem Bucureştiul"- Sala Palatului, sâmbătă, 26 martie, ora 11

Urbanistul Andrei Popescu, despre ale cărui propuneri de reamenajare v-am povestit de mai multe ori ne explică, sâmbătă, "Cum să înţelegem Bucureştiul", printr-o nou plimbare urbană. Puteţi participa GRATUIT la eveniment, care are loc între orele 11:00 – 12:30, la Sala Palatului. Punctul de întâlnire: intrarea de la Sala Palatului (pe treptele de la intrarea principală). Detalii, aici şi aici. 

Expoziţia "Cărţi cu răspundere limitată" de la Biblioteca Naţională

Dacă n-ai ajuns încă la expoziţia "Cărţi cu răspundere limitată", de la Biblioteca Naţională, o poţi face şi în acest weekend. Expoziţia conţine lucrări publicate în detenţie în perioada 2010-2015, semnate, printre alţii, de Gigi Becali, George Copos şi Mihai Stoica. Detalii, AICI.


Festivalul Tradiţii Româneşti, în parcul Herăstrău, în weekend.
 
Dacă o să se oprească ploile din Bucureşti vreodată  până sâmbătă, puteţi trece şi pe la Festivalul "Tradiţii Româneşti" din parcul Herăstrău, unde veţi găsi produse tradiţionale şi meşteri populari. Detalii, aici.

Etichete: concert maria raducanu, evenimente martie, evenimente weekend, prezentare astronomie, salonul bicicletei

0/1 COMENTARII
Nume*
23 May 07:14
+0
VOTURI
-0
Towhudocn! That's a really cool way of putting it!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE