Evolution PartyConceptul Evolution ia nastere cu 5 DJ talentati, care reusesc sa aduca un groove nou in industrie, bucurandu-se de un succes destul de mare in 2012, si cu siguranta in viitor.

Evolution Party
Evolution Party
Foto: B365

Dj Optick si Rosario Internullo sunt doi artisti ce se bucura de un trecut plin de succesuri, relizatori de emisiuni radio, prezenta lor in cadrul multor festivaluri, cat si multe alte petrceri din tara si nu numai, amandoi obtinand numeroase premii.

Alin Stoica, un nume din ce in ce mai prezent la petrceriile de calitate, da dovada in continuare de multa creativitate si implicare in domeniu, el avand in portofoliu prezenta in line-up-uri impreuna cu artisti romani cat si internationali precum: Matthias Tanzmann (moon harbour), Pan - Pot (mobilee records), Joseph Capriati (Drumcode), Nick Warren, Guy J, Francesca Lombardo si altii.

Olivian Nour, un alt dj producator foarte talentat, din 2003 si pana in prezent, reusind sa adune  ani buni de experienta in industria muzicala!

In anul 2011, Olivian a reusit sa scoata pe piata mai multe release-uri, muzica lui fiind auzita din Ibiza pana in New-York, cu feedback din partea artistiilor precum: Richie Hawtin, Andrew Grant, Mihai Popoviciu, Javi Bora, Dani Casarano si multi altii.

Voicu Tudor, un dj relativ nou in bransa, isi creaza impreuna cu baietii de la Wise Guys un viitor promitor, plin de sound-uri fresh combinat cu,jocuri de lumini aparte si locatii exclusiviste.

Echipa Soundboard va incerca sa va intreaca toate asteptarile, punand la dispozitie muzica de calitate, redata printr-un sistem de sonorizare foarte performat intr-o locatie recunoscuta pentru evenimente care s-au bucurat de un succes deosebit, si un light show senzational.

Va asteptam la Palatul Ghika, in seara de sambata 24 Noiembrie sa ne distram impreuna si sa dam startul unui nou val de petreceri!

 

Etichete: palatul ghika, party

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h