EXAMEN ADMITERE ŞCOALA de POLIŢIE. Au început probele eliminatorii la Câmpina şi ClujEXAMEN ADMITERE ŞCOALA de POLIŢIE. Examenele de admitere în şcolile de agenţi de poliţie din Câmpina şi Cluj au început, luni, cu probele eliminatorii, mai mult de patru candidaţi fiind înscrişi pentru un loc, anunţă IGPR.

Record de candidati la Școala de Politie. Peste 3.600 de tineri inscrisi la admitere
Record de candidați la Școala de Poliție. Peste 3.600 de tineri înscriși la admitere

EXAMEN ADMITERE ŞCOALA de POLIŢIE. Peste 3.600 de candidaţi se întrec pentru cele 850 de locuri puse la dispoziţie de Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj.

Candidaţii susţin, până vineri, examenele la probele eliminatorii, respectiv contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice. Cei care sunt declaraţi admişi în urma acestor probe vor susţine, sâmbătă, examenul scris la limba română şi limba străină.

EXAMEN ADMITERE ŞCOALA de POLIŢIE. La Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina au fost puse la dispoziţie 700 de locuri pentru care s-au înscris 3.082 de candidaţi, iar la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj s-au înscris 582 de candidaţi pentru 150 de locuri.

Etichete: admitere politie, admitere scoala de politie, examen admitere scoala de politie

0/1 COMENTARII
iustin tiganescu
13 Feb 15:12
+0
VOTURI
-0
La scoala de Politie se face matematica?Dar ce note trebuie sa iei ca sa intri?VA ROG!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE